Популярни снимки за

Всички снимки

AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR

За тази нова красота да попитам - имате ли впечатления от нея? Заслужава ли си? иска ми се да сменя вече доста употребявания 18-200мм с нов широкоъгълен и май като цена 16-35мм ме устройва. Иначе веднага взимам един 14-24мм, но е двойно по-скъп и е за по-добри професионални тела все пак. Аз нали съм с дребосък Д40Х
Опитай с 16-85VR....
BOZO - защо? Дай малко повече инфо плийз От това, което прочетох не ме грабна
Поради съшата причина, заради която не искаш да вземеш 14-24...Грехота е да сложиш AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR на DX...не че няма да прави снимки, ама...

Виж каква хубава промоция има:
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/282103000008.html
И двата обектива са перфектни в класа си.
Не разчитай само на написаното в нета - пипни, тествай...
Купих този обектив, въпреки противоречивите мнения в нета. За момента го ползвам с Д90. Взех го специално за пейзажи. Харесвам рисунъка му в дърветата (това беше и причината да го купя). Изисква прецизен избор на автофокусна точка (ДОФ-а е изтеглен по-назад). Нанокристалното покритие върши добра работа в трудни условия, стабилизацията-също. Бях приятно изненадан и от безпроблемната работа с Cokin P - филтрите, дори на 16 мм и със държача с 3 улея!
Не е добре да се затваря блендата повече от 11, защото губи рязкост. Разделителната му способност е много добра, но не е изключителна.

Като цяло е едно много добро балансирано решение, без да е първенец по който и да е показател. Това е моят избор за "работен кон" за пейзажна фотография. Снимките в профила ми без упоменат обектив са правени с него (чакам да го добавят)

Asinka послушай BOZO
Мерси много за отговорите
на мен огромен 300 мм не ми трябва - искам си нещо много добро за пейзажи (очевидно е от профила ми какво снимам най-често).

Ще помисля пак и ще пиша на какво ще се спра
16-35мм е О.К за снимките ти в профила.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола