Популярни снимки за

Всички снимки
Някой знае ли с какво сме раздразнили тази ИЗМЕТ, която от време на време се появява от нищото и ДРАСКА простотии под формата на коментари и в лентата за съобщения и обяви?
Тази "Измет" я има навсякъде. За съжаление не можахме да се опазим от нея, защото интернет пространството е свободно и демократично. Обаче какво му е демократичното на това като отворим любимият сайт вместо да се радваме на чудни снимки, да четем подобни простотии(извинете). Мисля, че тук Админа трябва да си казва тежсата дума и още в зародиш да тушира подобни неща. А не да изчаква всички да почнат да се възмущават и тогава да реагира.
Не съм къщовник и не следя за битовите написани и ненаписани правила, коментари...ЛС не пращам и не получавам, но ми стана интересно. Може би най-вече с енигмата в случая - "тази ИЗМЕТ" не е линк, и не води до ...никъде Това предполага доста общи приказки, който сплотяват
Може би отговора се крие в самият въпрос, скъпа Дарла !
Той предполага, че ти доста добре познаваш правилата за хигиената в къщата, и въз основа на това можеш да бъдеш категорична (иначе "ИЗМЕТ" може да звучи и обидно, ако не си го употребила на място...то не, че има адресат де, но все пак...)
Разсъждавайки от скромният си житеиски опит ей така, общо ... си представям под формата на ИЗМЕТ нещо, което е "изметено" от "свободното и демократично интернет пространство". В качеството си на такова, то не е проявило достатъчно разбиране и толерантност, каквите се полагат на всяка измет, и е решило да се възползва от либералността на мрежата.
А може пък обяснението да е съвсем просто. Тъпо да е снимано например
Ще следя сапуната с интерес, че при тая скука в ефира....
Черната Овца - Ахат / VBOX7
Източник: vbox7.com

Редактирано от автора , 12.05.2010 01:37:58

"Героя" се казва scocondrilla, Losena Otcheva... и т.н. - подвизава се в нета, шета по сайтовете и се мисли за недосегаем. Благодаря на всички, които съдействаха за да имаме пълни данни за лицето.

Профила scocondrilla и другите профили регистрирани от "героя" временно ще бъде запазени, както и записи на неговите публикации. Архивите и данните от профилите и контактите може да потрябват на компетентните органи.

Внимание!
Лентата работи с истинският ви ник независимо какво сте написали :)

За съжаление, простотията ограничава свободата. Лентата беше приятно, анонимно място, където може да поздравиш някого, да се шегуваш и т.н.

Редактирано от администратор , 12.05.2010 00:56:04

Почвам да се чувствам горд от догадките си и тяхната вярност
Остава и да намеря къде е това чудо - лентата !
Тогава ще мога да прочета запазените простотии, и да ги пусна през своята си призма.
Все пак леко ми замирисва на 1984-та, ма тая на Оруел !
Ех, тогава бехме младиии
поздравче --->Човекът машина - Адриано Челента...
Източник: vbox7.com

Редактирано от автора , 12.05.2010 01:33:20

Mobby_Dick
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола