За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
19-годишната изпълнителка донесе титлата на страната си с парчето "Satelite", събирайки общо 246 точки. На второ място се класира група maNga от Турция със 170 точки, а на трето - Ови и Паула Селинг от Румъния.
YouTube- Lena - Satellite (Germany)
Източник: youtube.com
YouTube- Lena - Satellite (Germany)
Боже,боже...Лена...на Миро песента е по-хубава.
ммм .. не съм сигурен ..
Още като чух за първи път песните хресах най-много турската и руманската. На фона на останалата боза, те се открояваха веднага. Германската.....хм, интересна беше, ама...чак за първо място....
Нашата не беше лоша, просто промотирането и беше слабо явно. Във всеки случай в нашия полуфинал имаше такива, които не заслужаваха да се класират. Те изядоха мястото на нашата песен.
Все си мисля, че в този "конкурс" нещата винаги са предварително решени, или поне е измислено така, че да може зрителският вот да бъде направляван. Като си спомня нашата "Вода" настръхвам като я чувам всеки път. Сигурна съм, че така въздейства на всички. Не станахме първи, защото уплашихме Европа, че можем. И .....ни подрязаха крилете.
Нашата не беше лоша, просто промотирането и беше слабо явно. Във всеки случай в нашия полуфинал имаше такива, които не заслужаваха да се класират. Те изядоха мястото на нашата песен.
Все си мисля, че в този "конкурс" нещата винаги са предварително решени, или поне е измислено така, че да може зрителският вот да бъде направляван. Като си спомня нашата "Вода" настръхвам като я чувам всеки път. Сигурна съм, че така въздейства на всички. Не станахме първи, защото уплашихме Европа, че можем. И .....ни подрязаха крилете.
На мен най-много ми харесаха тези две: :)
YouTube- Daniel Diges - Algo Peque?ito (Spain)
YouTube- Giorgos Alkaios & Friends - OPA (Greece Eurovis...
YouTube- Daniel Diges - Algo Peque?ito (Spain)
YouTube- Giorgos Alkaios & Friends - OPA (Greece Eurovis...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!