За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
4CoolPics.com със съдействието на Столична Община и Артекспрес 2004 ЕООД представя фотоизложбата "Туризъм и пътувания 2009", която ще бъде открита на 20.06.2010 г.(неделя) от 18.00 часа в пространството пред Народния театър "Иван Вазов". При откриването ще бъдат връчени почетни грамоти на победителите.
Заповядайте на откриването!
Заповядайте на откриването!
Редактирано от администратор , 02.07.2010 20:13:42

Еееее,крайно време беше! И мястото е супер, въобще тази година май организацията е по-добра, макар и забавена.
Само едно не ми е ясно - в старата тема http://4coolpics.com/photo-forum/2/46576.html пише, че от изпратените снимки са избрани 112 за изложбата, но не пише на кои автори. В тази тема пише, че изложбата ще се открива, но също не пише кои автори ще участват. За наградените - ясно. Но за другите?
Не ми е заради друго, но вече няколко години пропускам тия откривания и за тази година твърдо бях решил да бия път до София. Още повече, че неделя е удобен ден за такива като мен - които са далечко от София. А сега не знам дали ще си заслужава, т.е. дали ще има моя снимка в изложбата. Не, че пак няма да си зуслужава, но стимулът е различен, ясно ви е.
Така че ако може моля пуснете списък на участниците или поне ми пратете лична бележка, та да знам...
Благодаря предварително!
Само едно не ми е ясно - в старата тема http://4coolpics.com/photo-forum/2/46576.html пише, че от изпратените снимки са избрани 112 за изложбата, но не пише на кои автори. В тази тема пише, че изложбата ще се открива, но също не пише кои автори ще участват. За наградените - ясно. Но за другите?
Не ми е заради друго, но вече няколко години пропускам тия откривания и за тази година твърдо бях решил да бия път до София. Още повече, че неделя е удобен ден за такива като мен - които са далечко от София. А сега не знам дали ще си заслужава, т.е. дали ще има моя снимка в изложбата. Не, че пак няма да си зуслужава, но стимулът е различен, ясно ви е.

Така че ако може моля пуснете списък на участниците или поне ми пратете лична бележка, та да знам...
Благодаря предварително!

Автори, участници във фотоизложбата
valia999, slan4ice, mitakag, cielo, milkovi2006, teo2406, vlado_kliucha, SVS, graal_74, Donsky, Valedon, Arcadia, play_krisi, ceco, holandeca, kshivacheva, Blackthrone, kzagorov, tu6e, jordan, Nia_2, alexoff, tonik, iasen_vd, Laura, arhangel, silvia, ilavi17, piliev, elenajs, akuji, elina, stelka, vladislava1306, matiio, kaspar, mishel58, rokoko, delfin7, stb, rosivas, angeo, v_ern,hellena, pepe_72, palechka, stepcho, vega, artvasi, tonita, burberry, Ninski, elmagikobg
valia999, slan4ice, mitakag, cielo, milkovi2006, teo2406, vlado_kliucha, SVS, graal_74, Donsky, Valedon, Arcadia, play_krisi, ceco, holandeca, kshivacheva, Blackthrone, kzagorov, tu6e, jordan, Nia_2, alexoff, tonik, iasen_vd, Laura, arhangel, silvia, ilavi17, piliev, elenajs, akuji, elina, stelka, vladislava1306, matiio, kaspar, mishel58, rokoko, delfin7, stb, rosivas, angeo, v_ern,hellena, pepe_72, palechka, stepcho, vega, artvasi, tonita, burberry, Ninski, elmagikobg
Редактирано от администратор , 23.06.2010 08:24:20
Благодаря на журито, че са включили и моя снимка в изложбата!
Може ли някой да ми каже колко време ще трае самата изложба ?
Благодаря!
Може ли някой да ми каже колко време ще трае самата изложба ?
Благодаря!
admin:

Изложбата може да бъде видяна до 4.07.2010 г.
Благодаря на журито,че имам включена снимка в изложбата!

Честито на всички, които имат фотографии в изложбата. Дано времето да е хубаво за да се видим
на откриването!!!
на откриването!!!

ZA JURITO
BLAGODARIA
AKO NE VALI SHTE DOIDEME S DREBOSAKA
A AKO VALI NIAMA DA DOIDEME
4ESTITO NA POBEDITELITE
I POZDRAVLENIA ZA IZBRANITE SNIMKI V IZLOJBATA

AKO NE VALI SHTE DOIDEME S DREBOSAKA

4ESTITO NA POBEDITELITE

http://www.youtube.com/watch?v=H5qKjjv_MRM&playnext_from=TL&videos=gUlvaKN9qK4
Редактирано от автора , 21.06.2010 07:13:25
Pozdravlenia za pobeditelite i uchastvalite!!!

Поздравления и от мен за организаторите и участниците и успех!

Много готино беше, поздрави на всички отново!

Браво - страхотна е - сигурна съм!

Поздрави за победителите и всички избрани снимки! Аз пак неуспях да дойда!

Поздравления за участниците u организаторите. Може ли да се види репортаж някъде?
Нещо като репортаж! :) (_)о

И още:

И още:

Аплодисменти за положените усилия по организирането на изложбата.С единствената малка забележка-направи ми впечатление,че има доста разменени заглавия под снимките(резултатът-тотална дезинформация за показаните места).
VoxGabrieli,

За да коментирате, моля, влезте в профила си!