Популярни снимки за

Всички снимки

Пленер в Узана 26.06 - 27.06

Списък на желаещите до момента:
1. JeNnNnY
2. bachev
3. kshivacheva
4. holandeca

Предлаг­ам да е на 26.06 и 27.06
Всеки който желае и има възможност може да пристигне на 25.06 /петък/ за да направим една генерална репетиция за банкета
Списъка ще се актуализира всеки ден до 12.06.2010. и след това ще правим организация за настаняване :) . Габровци ако има, може да се включат в организацията :)

Редактирано от администратор , 11.06.2010 12:47:18

Понеже първия пост се оказа, че не може да се редактира ще копирам информацията тук :)
Списък на желаещите до момента:
1. bachev
2. kshivacheva
3. holandeca
4. Petrov71
5. arthuro
6. iratа
7. kokofresha
8. piliev

Поради слабия интерес предлагам сбирката в Узана да се отложи. Моля администратора да закрие темата или да я редактира в смисъл да се проведе дискусия за пленер примерно в края на м. Юли
Извинявам се на всички изявили желание.

Редактирано от автора , 11.06.2010 11:09:19

Хубава идея.Възможно място или вече е резервиран хотела.Нещо цена на нощувка да дадеш.Поздрави.
Видях цените в сайта на хотела.Благодаря все пак.
Още нищо не е резервирано - това е просто една идея. Другото възможно място е хотел Прима S. Има и една ПС , мисля, че се казваше Еделвайс. Резервация ще направим на 12-ти когато видим колко желаещи ще има
Bachev запиши и мен. Не съм бил в района. Ще е интересно.
Бих желал и аз да се включа, ако е възможно...досега не съм участвал в подобни организации!
Записан си ;)
Включен си ;)
Супер!
Пиши ме и мен, не е много сигурно, но...
... писана си ;)
Бройте ме и мен... и на мен ще ми е първи пленер. Ще ми е интересно.
на мен също ще ми е първия пленер
Добре сте дошли в местност Узана! Зарадвах се, че ще се събирате на едно от любимите ми места за снимане. Ако не съм по Рила в този период, ще пристигна от Дряново…Ако няма как да се включа при Вас, ще отседна при чичо Косьо :))
Ето няколко кадъра от м.Узана....

х-жа Фаворит, Узана... - Снимка - 4Coo...
Източник: 4coolpics.com
Една от най-емоционалните бури в Балкана...
^_^ - - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com
..... броим те и теб ;)
.... включвам те и теб, ....... благодаря за кадрите :)
аз за съжаление отпадам от пленера
Габровец съм, :) и с удоволствие бих помогнал, но сега научавам и времето е накъсяло, а и на 26 край Севлиево ще има събиране на самоделни машини-амфибий и си заслужава да не се пропуска, ако нещо конкретно мога да помогна с удоволствие, а ако за друга дата се събирате в този регион може да разчитате на мен.
Поради слабия интерес предлагам сбирката в Узана да се отложи. Моля администратора да закрие темата или да я редактира в смисъл да се проведе дискусия за пленер примерно в края на м. Юли
Извинявам се на всички изявили желание.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола