Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер с.Равногор 25-27 юни 2010г.

Фотопленер с.Равногор 25-27 юни 2010г.

Редактирано от администратор , 02.07.2010 20:13:14

Жегите започнаха... Хайде да се съберем на пленер в Родопите. Равногор е мястото с най-чистия въздух на Балканите, на 1360м н.в. Прохладно и красиво местенце.
Място за нощуване - хотел Панорама в с.Равногор. Двойна стая - 30 лв. Двойна стая като единична - 22 лв. Към хотела има ресторант, сауна, фитнес уреди.
http://panorama-ravnogor.com/

За записване - в темата или на лични.
ВАЖНО! Колкото и човека да се съберем,пленера ще се осъществи!!!

Примерна програма:

Петък:25.06.2010г.
Пристигане-на кой когато му е удобно.
Свободна програма.Места,които могат да се посетят:Тракийската гробница,защитена местност"Атулука",Параклис св."Илия",Параклис св."Константин и Елена" и др.

Събота:26.06.2010г.
Ставане по-раничко.Закусваме,пием кафе и тръгваме на поход към местността "Бекови скали".До там е един час път,но като имаме впредвид,че ще спираме и ще снимаме,прехода може да ни отнеме и два-три часа.След като се налюбуваме на невероятно красивите гледки,връщайки се предлагам да си направим пикник на параклиса св."Илия".За целта готвача на ресторанта ще бъде там по-рано и ще се погрижи уморени от излета,да седнем наготово и да си хапнем приготвени на тикла пържолки,кюфтенца и разни други.За целта естествено ще трябва да заделим по някой лев.Но това ще го мислим дни преди пленера.Другият вариант е да обядваме в ресторанта към хотела.Това са идеи,които се надявам да подкрепите или откажете.Очаквам предложения и от вас.
Тези от Вас,които не могат да пристигнат в петък,ще бъде добре да се присъединят към нас в събота до 9.30,за да може всички заедно да тръгнем към "Бекови скали".
Моля,пишете в резервациите си за колко дни сте,каква стая желаете/единична,двойна или 2+1/
И накрая изненадата.На 26.06 с.Равногор празнува своя празник-Петровден.От вечерта започва да се вие хоро от 3-4 ката,което продължава почти до зори.В ресторанта към хотела освен хапване,пийване и раздумки,можем и ние да си направим купон/кареоке парти или нещо друго/.Който има микрофони или дискове с кареоке ,да ги взима.Купона зависи изцяло от нас.

Ако се съберем по-малко хора,пикника може и да се отложи,но мисля,че това няма да е проблем.Другото ще си го направим.

Оставям отворена темата за фотопленер в Равногор.Явно много от вас ще могат да рещат дали им е възможно да присъстват в последния момент,така че да пропуснем превода на пари и други подобни.Аз ще бъда в х-л"Панорама" и ще посрещтна всеки решил да дойде в последния момент.Само ден- два поне ми се обадете по телефона 0887 244770, на лични или във форума,за да знам колко нощувки ще има и дали за ден или два.Всеки,който успее да дойде,може да бъде сигурен,че ще си прекара добре/говоря и за снимки и за купон и за това да се запознаем/.Ще очаквам обажданията Ви.

Редактирано от автора , 21.06.2010 00:25:35

С holandeca сме ЗА :)
1. bachev
2. vilis
3. edito
4. DMTR
5. kokofresha
6. DaniToncheva
7. Donsky
8. bucanero

Ще Ви запиша.Ако е удобно само уточнявайте единична,двойна или тройка стая.За записани се считат тези,които изявят желание във форума и до 21.06.2010 изпратят капаро или цялата сума,за да може всичко в организацията да е точно.Благодаря за разбирането.

Редактирано от автора , 22.06.2010 22:29:01

Аз и kshivacheva сме за двойна:)
2.holandeca
ОК.Двойната я имате.За две нощувки,нали?

Редактирано от автора , 14.06.2010 00:12:50

Да
Накъде без мен! Балкана ни зове
Дани, пиши ме
Наистина,накъде без теб vilis .Пиша те.

Редактирано от автора , 14.06.2010 09:23:11

за съжаление този ще трябва да го пропусна поради пътешествие на маааалко по далечко, хубаво да си изкарате!
Blackthrone,благодаря.Следващият път гледай да се присъединиш към нас.
Не ви ли се иска малко на хладец,не ви ли се снима!Хайде да съчетаем и двете.Ще си прекараме чудесно,приятели!
Звучи прекрасно, но най- вероятно ще съм на работа
darla,ако случайно успееш да дойдеш,пиши до 21,22юни.Благодаря ти.
.........привет!!
Сори!!! Никакъв шанс да бъда с вас!!! Приятно прекарване!!
... Много бих искала да дойда, но за съжаление този път няма да мога :( Много хубаво да си изкарате и много снимки да направите :):):)
tacev:Може би следващия път.

Редактирано от автора , 16.06.2010 00:26:59

GeRyTo:Благодаря ти.Дано следващия път се съберем повече хора.Да поснимаме,да се опознаем,да се повеселим.

Редактирано от автора , 16.06.2010 00:26:18

Цялата идея звучи прекрасно и на мен много ми се прииска да дойда! За съжаление по това време ще съм заета с доста по-неприятни неща (изпити...)

Весело изкарване на всички, които ще ходят!!!
Благодаря ти.Успех на изпитите.
Запишете и мен ! о.О
ОК!
Мда, добре звучи... Хем съм в отпуска, хем ми се пътува из района - миналата седмица бях на Широка поляна и наистина съм очарован.
Имам дребен транспортен проблем - не ми се ползва частния хеликоптер за такава кратка дистанция - та, ако някой пътува от София в петъка?
Щом си в отпуск,какво чакаш.Предстоят ти само хубави моменти.Що се отнася до пътя,лично аз от София не мога да ти помогна,но да речем от Пазарджик или Брацигово ще измислим нещо.Пиши на лични за да се разберем.Засега те пиша в списъка и се надявам да дойдеш.Ще останеш очарован и от компанията и от екскурзията и ще има какво да разказваш- обещавам.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола