Популярни снимки за

Всички снимки

Онтосно нещата от живота и от части фотографията.

Може ли някой да ми каже, как успявам да правя толко скапани снимки?Сега прегледах тука едни и са направо ужасни, та чак ми стана весело и драго.Показах ги на еднин приятел, и той ми зададе гореизложения въпрос, та реших да ви попитам.А съм със нов добър, та пре добър апарат и обектив с разни урутки и добавки / да ви се похваля/ :), но, защо излязоха толко калпави и смотани, прлосто не знам и аз .. чудя се тука и смислен отговор не намирам .. Мислите ли, че причината е в мен, или да сменям апарата, щото, май не струва!.. Благодаря!
Извинете ме за грешките в заглавието и за евентуални други такива прибързани писания!Това ми е от следродилната депресия!
Проблема е в зад-апаратното-устройство. И в някои грешни разбирания относно цената на техниката и красотата на снимките...
Та причината си е в теб, на апарата нищо му няма. И с камера за 30 000$ пак причината ще бъде в теб.
Интересна тема особено за публикувалия я... Та, повод за усамотение и размисъл, както БОЗО отбелязва
Бозко, че основния проблем си е в мен - така излиза,но, въпроса е как успявам да ги докарам толко забавно смотани , хумористично разфокусирани и нереални спрямо снимания обект и субект и защо тоз апарат поне мъничко не помогне та се инати така и проблеми ми създава.Но, според мен и това си е въпрос на талант и някакви скрити сили - едно да снимаш- друго да излиза , ама, толкова различно, та, чак се плаша вече.Сега нямам време да обясня по -надълго за тази мистика, ако мога така да го нарека , но, моля хора с подобен талант , който създава проблеми да пишат и споделят. Благодаря!
Ами Неси трябват си упражнения, четене на книги и търпение. Както и да гледаш чужди снимки по фото сайтовете.
Струва ми се, че темата ти е повече относно нещата от живота, отколкото за фотографията. Като гледам профила ти, добре се справяш, или гледам други снимки
А моето мото, когато снимам е наслади се максимално на момента, изпитай удоволствие и после го сподели с приятни хора или с любим човек. Съхрани си спомени за тогава, когато....
Това че понякога не се получава, фокус, рязкост или пък техниката ни предава, не е чак такъв голям проблем. Това е моята гледна точка-на любител. Това не пречи да се стремим всеки път към съвършенство, но нека това не разваля удоволствието ни от снимането.
2pac - Hellrazor So Fly Remix(bg Subs) / VBOX7
Източник: vbox7.com
Potresen sam ot poslednoto izre4enie v klipa ..
A, po temata - perfektni sa ti snimkite :) Kwo ne im haresa .. ?!

Редактирано от автора , 25.06.2010 12:40:55

Мисля, че по-лесно ще ни бъде, а и на теб, ако посочваш конкретна снимка, както и каво не ти харесва или харесва в нея, но още какво й трябва. Така и отговорите ще са конктретни и постепенно ще може да си оправяш грешките. Иначе така - "скапани са ми снимките - що тъй..." "-ами да, скапани са и ти си причината", до нищо не води
Послушай vladimir666,много е прав и само да добавя - разучи добре техниката си което значи,че доста трябва и да експериментираш с нея.
И аз смених техниката че и марката от вчера и сега я гледам като индианец пишеща машина но като поснимам ще и свикна с плюсовете и минусите
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола