Популярни снимки за

Всички снимки
Продавам фотоапарат Canon PowerShot A630.

Работи с 4 бр. АА батерии
Поддържа до 16 GB SDHC Memory Card
Дисплеят се завърта във всякакви посоки!
Lens Features
Optical Sensor Type: CCD
Optical Sensor Size: 1/1.8"
Maximum Focal Length: 29 mm
Minimum Focal Length: 7 mm
Display: LCD display 2.5
Апаратът е един от много добрите в своя клас, широки възможности за ръчни настройки. Чрез адаптор могат да бъдат монтирани лещи на обектива.

По скорост на работа, бързина на командите и обработката,по параметри не отстъпва и на по-новите модели! Не случайно като нов беше желан модел и никак не евтин.

Първи собственик съм, апаратът е в оригинален комплект с кабели, книжки, диск, кутия. Добавям към него 1 ГБ карта. Външният вид не е перфектен, има надрасквания и леки подбитости, тъй като ме е съпровождал на различни места. Но никога не е имало сериозно падане, апаратът е в отлично техническо състояние! Никога не е давал някакви дефекти, никога не се е развалял, не е бил паправян или отварян! Абсолютно безотказна работа, функционира точно така, както и като беше чисто нов! Всички функции и всички копчета работят перфектно, като нови! Продавам го единствено защото имам нещо друго и ще стои неизползван.

Цена 195 лева. За връзка тел. 0878 200489 Намира се в София и мога лично да го доставя в рамките на града. За други места изпращане чрез куриер за сметка на купувача. Снимки на самия апарат:

bastar4028 mi e skaipa
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола