Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам TAMRON 18-250 (IF) macro за Canon

Продавам TAMRON 18-250 (IF) macro за Canon със сенник, капачки, кутия, книжки и т.н. Без гаранция.

Донесен от щатите. Купих го в комплект с 40д и го продавам, защото не ми трябва - имам Canon S3 за туризъм и не ми се мъкне 40д-то.

Състояние 9/10 - има микроскопична точица на челната леща в края (оградил съм я с червено). Не мога да определя дали е изцапано или наранено. Диаметъра е грубо 1 десета от милиметъра - не се отразява по никакъв начин на снимките. Няма следи от употреба по корпуса, сенника и байонета - като нов е на външен вид.

Цена в щатите нов $330 (525 лв.). Втора ръка пак там около 280 долара в ebay.

Цена на точно на този обектив транспортиран тук в бг: 450 лв.

Намира се в Русе. Мога да организирам оглед и тестове в София при повишен интерес.

В други градове при проявен сериозен интерес - го пращам добре опакован с ЕКОНТ с наложен платеж с опция "отвори преди да платиш" за сметка на купувача (реално за моя сметка защото ще сваля 10 лв. от цената за наложения платеж - тогава ще струва 440 лв.) и гаранция от моя страна че изглежда като на снимките които съм публикувал.

Забравих контактите - за въпроси, пазарлъци и т.н. - 0888238188 Ивелин Митев, skype: ivelin_mitev - винаги съм готов да обсъдя сериозни предложения.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола