За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Онзи ден на ЛС един непознат за мен съфорумец ме помоли да му предоставя за ползване моя конкретна снимка (от една старинна черква в гр. Мелник). Трябвала му за негов проект. Прочетох съобщението, но реших да му отговоря (положително) по-късно. Когато обаче понечих да отговарям разбрах, че не мога да го открия, защото съм забравил никнейма. А при ЛС няма "history"...
Защото съм убеден, че аз не съм единственият, който е бил контактуван от този потребител, моля ви, най-добре на ЛС, да ми изпратите никнейма му. Обещавам вашето съобщение да не го губя...
Предварително благодаря!
Защото съм убеден, че аз не съм единственият, който е бил контактуван от този потребител, моля ви, най-добре на ЛС, да ми изпратите никнейма му. Обещавам вашето съобщение да не го губя...
Предварително благодаря!
абе крайно време е да се сложи като екстра "лични съобщения", защото наистина това си е голям проблем - да пишеш с някой и да не му гледаш чак толкова внимателно ника... и после никаква връзка
Не мога да повярвам, че аз съм единственият, който е бил контактуван от въпросния колега!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!