Популярни снимки за

Всички снимки

Да премахнем анонимните ........ в нашия сайт

Админе,няма ли край простотията и чoвешката злоба?Докога ще ни тормозят такива очевадно поръчкови профили,всички знаем кои са?Целта е да ме разкарат от този сайт,ако наистина няма как да се оправят тези простотии,близо са до целта!Омръзнаха ми нощните им вмешателства.3-4 човека с по няколко такива профила определят нещата в сайта!Всички знаем за това и го виждаме,но хората не смеят да повдигнат въпроса.И се настройват хората целенасочено!Ако бях свел главица ,проблеми нямаше... Направи нещо да запазим достойнството си и сайта!Обичам го тоя сайт!Много приятелства завързах тук,много научих!Но всичко си има граници!
Ето го тоя как умишлено лъже,криейки се зад анонимноста си....Безнаказано!
Как ли се кефи мръсника сега?
Предлагам:
Да се изтрият всички профили,които не са пускали снимка последните 2 месеца,или един.
На всеки профил да му се даде време да се индифицира лично до админа-как ще се реши.
Ако не го направи до месец да се закрие!
И това да се прави всяка година!
Сайта е наш,ние с нашите снимки го правим!
И за това сме отделили много нерви,време и пари!
И имаме право поне на това!

Редактирано от администратор , 11.07.2010 11:15:34

За съжаление такъв ни е генетичния материал както казва Г-н Борисов. Каквато страната - такъв и сайта.
Радвам се че има много свестни хора в сайта но не съм чул за лек срещу сдружената некъдърност :)
В конкретния случай ще помисля как да се справим. Както стана в предишния подобен случай рестрикцията ще доведе до ограничаване на свободата на изява.
Хубаво е да има някакъв ред присъединявам се.
doctoraaa , но как?
Така и така сме зачекнали кусурите ОБЯВЯВАМ СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ НА УПРАВАТА НА САЙТА:
Във връзка със зачестилото "ПРИЯТЕЛСКО" гласуване на потребители с PRO класиране и попадането в челото на тази класация на снимки с меко казано съмнително качество, дежурния администратор ЩЕ ИМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЗА НЕОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ PRO класацията на злоупотребили с доверието потребители по субективна негова преценка.
Отнемането ще става след предупреждение на ЛС и последващо "приятелско" гласуване.
Затватрям темата защото противоречи на правилата на сайта:
"За връзка с администраторите на сайта, използвайте посочения E-mail. Ще получите отговор при първа възможност. Форумът и коментарите под снимките не са място за въпроси към администраторите на сайта или за комуникация с тях, същото се отнася за теми свързани с правилата на сайта, рейтинг системата и др. подобни. Всички подобни теми и коментари ще бъдат затваряни/изтривани без предупреждение."

http://4coolpics.com/rules_BG.php
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола