За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Може ли да се даде възможност на потребителя да вижда кои са гласували за него? Подобни възможности има в други форуми - например потребителят да вижда кои други участници са му разглеждали профила и т.н.
Тази тема сме я дискутирали на сбирките. Админа няма подобно намерение, понеже има друга философия за организация и начин на работа на сайта.
На мен ми се ще изобщо да премахна гласуването ама не съм измислил още нищо по въпроса...
Против съм да се вижда "кой за кого" защото почват едни гласувания "аз на тебе - ти на мен"
Моят съвет е да гласувате за всяка снимка, която Ви "грабне" с нещо
Забавлявайте се бе хора!
Против съм да се вижда "кой за кого" защото почват едни гласувания "аз на тебе - ти на мен"
Моят съвет е да гласувате за всяка снимка, която Ви "грабне" с нещо
Забавлявайте се бе хора!
Правилно, Пламене, забавляваме се!
Между другото, който не иска точки, има начин да се изключи въможността за гласуване...
остави хората сами да избират.. винаги ще има такива, за които броя на събраните точки е критерии за оценка на работата.
Точките, всъщност, са необходими и в конкурсите... ако там няма точки как ще се избира коя фотография е оценена повече от друга?
Между другото, който не иска точки, има начин да се изключи въможността за гласуване...
остави хората сами да избират.. винаги ще има такива, за които броя на събраните точки е критерии за оценка на работата.
Точките, всъщност, са необходими и в конкурсите... ако там няма точки как ще се избира коя фотография е оценена повече от друга?
и аз съм за да се махне гласуването!!!
ДЕМОКРАЦИЯ
останалото в другата тема
ДЕМОКРАЦИЯ
останалото в другата тема
демокрацията изисква гласуване бе джъмбо когат не се гласува е тоталитаризъм!
гласуването води до точкогонство и корупция аз на теб ти на мен
и на кю линкване......
и на кю линкване......
за това трябва да се дава по равен старт или да ги няма тези рубрики най- гледана най гласувана и тн или да се пусне ръбрика снимки от деня в която да се въртят всички от текущия ден
fikov: Нема сми! Седи си на задника! :) ;)
Аз мисля,че специално в конкурсите набраните точки към снимките не би трябвало да се виждат до приключването на конкурса.Не зная дали технически е възможно...
Подкрепям идеята на Jordan! Мисля, че ще бъде по-добре ако не се вижда оценяването, но от друга страна всеки може да каже после, че не са реални гласовете и да започнат едни сърдити истории.. не ти е работа
ами и аз да предложа нещо,какво ще кажете през първият ден когатъо се публикуват снимките да бъдат анонимни и да не се виждат в профилите на авторите.така ще се избегне робуването на определен автор както и метода аз на тебе ти на мен
Струва си да се помисли над идеята на jordan. Подкрепям и предложението на svetal, като бих допълнила, че най-добре е конкурсите да бъдат изцяло и до края анонимни, макар че често почеркът на даден автор си личи. Но нали непрекъснато пък се включват и нови?!
И аз съм за анонимните конкурси.
Въпреки че и тогава не е невъзможно да се познаят определени автори, което пък не е лошо защото щом даден автор има почерк, значи все пак прави нещо добро,стойностно или поне различно.
А, и още нещо, което прочетох в друг сайт и ми хареса като регламент - нека в даден конкурс да имат право на глас само регистрираните до мометна на започването му автори.
Така поне е сигурно, че няма заради отделни снимки да се регистрира цялата рода и всички колеги и т.н., само и само да гласуват за някой си.
Не че много се впечатлявам от проклетите гласове, но определно понякога се дразня.......от явни несправедливости
Въпреки че и тогава не е невъзможно да се познаят определени автори, което пък не е лошо защото щом даден автор има почерк, значи все пак прави нещо добро,стойностно или поне различно.
А, и още нещо, което прочетох в друг сайт и ми хареса като регламент - нека в даден конкурс да имат право на глас само регистрираните до мометна на започването му автори.
Така поне е сигурно, че няма заради отделни снимки да се регистрира цялата рода и всички колеги и т.н., само и само да гласуват за някой си.
Не че много се впечатлявам от проклетите гласове, но определно понякога се дразня.......от явни несправедливости
Аз така или иначе почти съм спрял да гласувам, само в рядки случаи, ама наистина трябва да ми грабне окото
анонимни?!?!?!?!?!!?!?!??!?!?!?!?!
не ме карайте да се смея......
тия кю листи за какво са бе
не ме карайте да се смея......
тия кю листи за какво са бе
За да коментирате, моля, влезте в профила си!