Популярни снимки за

Всички снимки

Връзка с компютър - помощ!

фотоапаратът ми е Canon Powershot A590 IS. За пръв път загуби връзка с фотоапарата, когато СД-картата беше почти пълна (4 ГБ, над 2000 снимки). След като изтрих запълнената карта и започнах да снимам наново, при опит за прехвърляне на снимки (ок.120) на компютъра, се прехвърлят само по 10-ина наведнъж, след което се губи връзката с фотоапарата. При последните опити връзката се установява за съвсем кратко (апаратът се вижда и като устройство от My Computer, и Canon Camera Window - софтуерът за връзка се включва), но веднага след това излиза съобщение, че връзката е прекъсната. С Windows XP Service Pack 3 досега не съм имала проблеми. Засега не съм пробвала свързване с друг компютър или четец за карти, но ще опитам първото. Имал ли е някой подобен проблем?
Купи си четец за карти USB. Би трябвало да е някъде около 24 лева.
Четецът като се включи в компютъра и бъде разпознат дава по една буква (drive) на всеки слот за карти. Извади SD-картата от апарата, сложи я в четеца. Виж къде е твоята карта на my computer или просто computer - според версията Windows. Клик - и ще си видиш снимките веднага.
2. Ако имаш проблем с изтрити снимки, форматирана карта, свали си от някъде RescuePro на Sandisk и си спаси всички снимки, които са спасяеми. Детска работа е, макар и да изисква време. Тоест лесна, но иска време.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола