Популярни снимки за

Всички снимки

Изтриването на комантар под наша снимка решава ли и проблема или би спомогнал на автора като се дискутира и с останалите колеги ? :)

на какво мнение сте ? :))
коментарите са излишни изобщо. негативни коментари почти никой не си позволява да прави, а дори и лека критика се приема за заяждане.

положителните са "харесва ми" "браво", усмивчици, човеченца....

практически отдавна няма стойоностни коментари... та дали ще ги триеш или ще ги четеш - общо взето резултат и полза няма
Повода да ме подтикне да отворя тази тема бе, че Roco изтри коментара ми. Принципно си е негово лично решение, но това дали спомогна девойчето да е фокусирано? Не, не мисля ... .

lansky: а трябва да има стойност :)
Нямам нищо против коментарите стига те да не са обидни по някакъв начин имам в предвид наистина обиждащи по някакъв начин, не става дума за критичните като градивна критика които напълно приемам а за наистина обидните.

Редактирано от автора , 11.08.2010 16:02:48

снимчицита е: Бетина 2. Бях написала, че фокусчето е избягало. Това обида ли е ?
Изобщо не става дума за твоя коментар ако добре си прочела това което написах става дума за истинска обида а не за градивна критика какъвто е твоя кометар.Но пък знам ли може би Роко го е възприел наистина като обида аз лично не бих го възприела така.
Изобщо не се коси:) Толкова рядко тук някой пише нещо различно от емотикон, удивителни или цитат на някой по-горен в списъка, камо ли някаква смислена критика...така че с твоя или без твоя коментар, снимките си остават еднакви . Толкова години продължавам да се чудя, защо се прави това формално коментиране . Ако нямаш какво да кажеш смислено, просто си гласувай и подмини...или е от жизнено важно значение да се види, че си гласувал .Явно за доста хора е така
didip: напълно те разбрах, визирах си моя случай :)
по принцип ,повтарям ,по принцип.
Лошо впечатление прави когато "слаб" автор раздава "градивни" коментари.

Т.е. преди да съветваш ,критикуваш и пр. и пр. не е лошо да се позамислиш къде съм аз къде сте Вие.
jino: а какво впечатление създава обратното? когато "добър" и "силен" автор се възхищава на една обикновена без разказ фотография ? :)
Петя не се коси
За двете години и канче дет съм в сайта!
Разбрах едно нещо коментираш само с браво и прекрасно и си уважаван автор
Дори и невинно мнение да изразиш различно от горните, се смята за заяждане - не знам защо???
Затова и отдавна спрях да коментирам не виждам смисъл!
Харесвам гласувам не харесвам подминавам.
Вече дори не се и надявам нещо да се промени
Поздрави на всички, забавлявайте се и на фокус
Аз по принцип съм против триенето на коментари и до сега не съм изтрила нито един. Дори и да е нелеп или откровено просташки, той излага не мен, а този, който го е написал. Защо да го прикривам? Например днес получих няколко такива от човек с червено квадратче, явно добър фотограф, член на жури и т.н.
http://4coolpics.com/photo/elina/429789.html
Подозирам, че е бил по спешност мобилизиран от други, но нямам доказателства. И не това е най-важното. Малка, но сплотена група от самовлюбени и самозабравили се хора си позволяват да се държат по арогантен и обиден начин с останалите. И смятам, че това е по-страшно от това, че посредствени или начинаещи хора получават по някоя добра и насърчителна дума за снимките си.
Коментирай снимки, чийто автори са помолили за това
И аз съм недоумявала за фокуса на Роко при тази техника много пъти и за кадрирането му също...но той си прави реклама на бизнеса тук, така че критика не му е нужна...
...добре обоснованите критични коментари са нещо, от което би трябвало да се нуждае всеки, но не коментари на всяка цена. Съгласна съм и с Джино "Лошо впечатление прави когато "слаб" автор раздава "градивни" коментари."
и с Палечка "а какво впечатление създава обратното? когато "добър" и "силен" автор се възхищава на една обикновена без разказ фотография ? :)"

...ти избираш дали да ръкопляскаш незаслужено
...и все още за мен градивна критика от харесван автор е по-скоро форма на уважение
niro: хех, хей разсмя ме :))))))
покажи ми добър автор оставящ положителни коментарчета под лоша снимка ,фнимавай само за кой ще кажеш че е добър автор !
jino: за да не се ровя из вече публикувани снимки и написани коментари, ще изчакам за да онагледя примера :) ШЪ Фнимавам ;-)
Движението на умовете тук става точно като в добрия стар "СO MAT" ... групажи, групажи, групажи Едни ги стягат прашките, на други им хлопат катарамите на коланите .... трети са нахапани от тигрови комари ... клинична психопатия ! Да не забравяме, че по моргите щъкат фотографи, професионалисти но на тях няма кой да им каже, че са направили лоша или безфокусна снимка не, че е възможно да се направи по-лоша Диалог да става Триенето на коментари, единствено го приемам когато не е градивен и не помага по никакъв начин, или изобщо не е свързан с фотографията. заяжданиците .... в тях понякога е скрита истината, дори да има нотка на злоба .... това гради а не разваля ! И то много повече от приятелските*браво,++++++,!!!!!!!, Супер и тн.!
Балалайка застучала ...
Аз също не трия коментари,предпочитам да стоят пък всеки сам може да си направи изводите.
Не очаквайте нещо повече от браво,усмивки и т.н.,няколко пъти се обадих в последно време и авторите скочиха като ужилени,затова вече или усмивчица или цитатче или нищо.Много хора им нарастна неимоверно много самочувствието тук и ако им се напише нещо по-така се сърдят,тяхна си работа на мене вече не ми пука за подобни глупости.
Както сте забелязали хората които наистина разбират и могат отдавна не пишат нищо или ако го правят то е изключително рядко.

Сайта е огледало на цялата ни жалка държавица която е бъкана от "майстори" и "разбирачи".
Мдааа ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола