За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
с впечатлението че по-голямата част от потребителите не разбират смисъла на гласуването за снимка.
По-начало събирането на точки от определена снимка увеличава шансовете на същата да бъде видяна от по-голям брой потребители,като напр.излизането и на първа страница като снимка на деня ,седмицата ,ноща и ненам си кви други.
Така че като цяло ,би трябвало, да може да се каже че излязлата на първа страница фотография е отражение на "масовия вкус".
Уви доста често забелязвам как за разлика от средна хубост пейзажни снимки /нямам нищо против добрия пейзаж/ ,доста по-назад се "влачат".
добри ,така да се каже, не пейзажни снимки.
По-начало събирането на точки от определена снимка увеличава шансовете на същата да бъде видяна от по-голям брой потребители,като напр.излизането и на първа страница като снимка на деня ,седмицата ,ноща и ненам си кви други.
Така че като цяло ,би трябвало, да може да се каже че излязлата на първа страница фотография е отражение на "масовия вкус".
Уви доста често забелязвам как за разлика от средна хубост пейзажни снимки /нямам нищо против добрия пейзаж/ ,доста по-назад се "влачат".
добри ,така да се каже, не пейзажни снимки.
тъй че скъпи ПРО дайте шанс на непейзажните снимки като известно време спрете да гласувате по ...вий си знаете по какво
Поздрави на всички мои приятели в 4кулпикс !
Поздрави на всички мои приятели в 4кулпикс !
Ако не си забелязал мноого често се гласува за самия ник на автора,от тук идва и отговора на въпроса ти ..........абе какво ти пука,аман от тези глупости..
jino не се сърди ама малко безсмислена ми се струва темата,дъвкано е дъвкано...............и така ще си остане ако ще още 100 подобни теми да се пуснат.
jino не се сърди ама малко безсмислена ми се струва темата,дъвкано е дъвкано...............и така ще си остане ако ще още 100 подобни теми да се пуснат.
Редактирано от автора , 13.08.2010 17:16:42
Не е безсмислена защото аз познавам голяма част от Протата в този сайт и ги призовавам преди да натиснат бутончето да помислят 1 сек що го правят ...
Да'н споменавам имена
Плюс тва няма безмислена тема щом можеш да си начешеш езика ,пърдон пръстите.
майтапчия
Абе по принцип си прав.Лично аз мисля,че ако има лимит за качване на снимки ще виждаме по-хубави,за сега такъв няма.Обикновено каквото видя на първа това е,рядко разглеждам галериите по горните причини,не ми се разлистват еди колко си страници за да видя нещо читаво.Докато могат авторите да пльосват по 10-20 че и повече на ден така ще е.
Абе по принцип си прав.Лично аз мисля,че ако има лимит за качване на снимки ще виждаме по-хубави,за сега такъв няма.Обикновено каквото видя на първа това е,рядко разглеждам галериите по горните причини,не ми се разлистват еди колко си страници за да видя нещо читаво.Докато могат авторите да пльосват по 10-20 че и повече на ден така ще е.
"пльосват"...ми хареса!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!