За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Преди да си загинем от смях,много моля да уточним,че нямам обратна ориентация,въпреки мераците изложени на първа страница.След няколко поредни чашки с люто мартини с черешки с мезе - вълчи хапки на моя приятел gebov му се прииска буйна ,игрива мома,та по погрешка прати съобщението от моя профил!.... Това е то!...
Хахаха

Тая неси! Пияна като дъска. Викаше до преди малко от мартини bianko по- убаво нема. Права е. Момата беше за мене и още е за мене.
Светлю душо моя. Не се смей, че съм го закъсал.
бебе на аватара....никнеим от среден род....просто се опитах да схвана обратна на коя ориентация, ама не можах

Моби,бебето на аватара ми е моята бебочка - най- сладкият ангел на света!Накратко нещата относно темата стоят така.Снощи ,на моето приятелче gebov му се прииска игрива мома,но вместо от неговия профил прати съобщението на 1 стр.от моя,та,излезе,че аз имам такива мераци.Та,те така стана.. посмеяхме се добре!..Хайде,здраве и живот!
а, ясно
Ако вземат да му откликнат две моми, и няма какво да ги прави....да прати насам едната... с правилна ориентация съм, и ще се ... прежаля

Ако вземат да му откликнат две моми, и няма какво да ги прави....да прати насам едната... с правилна ориентация съм, и ще се ... прежаля

Хаха ... ех Неско душко мила, големи образи сте
...
Поздравявам теб и момъка, на който му се е приискала хубава мома, с една любима моя песен с НЕПРАВИЛНА ориентация ...
Хайде със здраве, купонът тече, забавлявайте се до последно
Rihanna - Te Amo{prevod}*hq* / VBOX7
Източник: vbox7.com

Поздравявам теб и момъка, на който му се е приискала хубава мома, с една любима моя песен с НЕПРАВИЛНА ориентация ...

Хайде със здраве, купонът тече, забавлявайте се до последно

Rihanna - Te Amo{prevod}*hq* / VBOX7
Моби, братко, закъсал съм го тука с едни моми у Созопол.Ама моми ти казвам кръшни и сръчни. Идвай братко да помагаш- ше ги делиме!

Маги,благодаря, Неси ще пие едно мартини с маслинка, а аз ледена мастика с кисели краставички и крумид лук за твое здраве!

Благодаря ти от сърце и аз
!
А аз ще пия айрян или натурален сок ...
Каква трагедия ...
....
....
Останете си със здраве, млади хора!
Благодаря ви!

А аз ще пия айрян или натурален сок ...
Каква трагедия ...

Останете си със здраве, млади хора!
Благодаря ви!

UnStable, ако наистина искаш да отидеш в банята ...сега ще те поздравя с нещо ... още по - така ...
Christina Aguilera - Not Myself Tonight / VBOX7

Christina Aguilera - Not Myself Tonight / VBOX7
Притесних се за UnStable,какво направи тоя човек бе,гледам в 20:30ч е влязъл а още го няма щом си трайка,я да звънна на 112,хора сме трябва да си помагаме

Да, и аз взех да се притеснявам за него нещо ...
....
Ти звънни все пак за помощ ... за всеки случай ...

Ти звънни все пак за помощ ... за всеки случай ...

Редактирано от автора , 19.09.2010 11:15:58
Специално поздравче за UnStable
Andrea Banica - Love In Brasil ( Високо Качеств...

Andrea Banica - Love In Brasil ( Високо Качеств...
Здравейте,
от скоро се занимавам с фотография, не съм професионалист, а по-скоро за хоби. Моля ви дайте идеи,от кыде мога да си намеря качествен фотоапарат?
от скоро се занимавам с фотография, не съм професионалист, а по-скоро за хоби. Моля ви дайте идеи,от кыде мога да си намеря качествен фотоапарат?
Много благодаря!
А доставката?
А доставката?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!