Популярни снимки за

Всички снимки
С тази надявам се кратка тема искам да се извиня на canon50D /djrismus/ за това, че използвах личните му коментари в предходната тема. Не е било целенасочено, просто ми попадна в полезрението в момента на пускане на темата. Мога да дам подобни примери с поне още петдесетина автори.
Извинявам се и ако някога някъде съм го нарекъл "крадец на снимки"! Естествено нямам нищо против да е отново в сайта - светът е за всички :)
Пожелавам му успехи в професията, която много уважавам и да намира време да се наслаждава на красивите и екзотични гледки край него по време на пътуванията му. Поздрави! Стефан
При много снимки в сайта и малко активни потребители така ще е,еднакви коментари,копи-пейст и т.н. включително и аз и не ме е срам да го кажа пък кой каквото иска да си мисли,ясно ви е на всички колко ще ми пука,това си е мое право.
Лично аз не бих се обидил ако ме беше цитирал мене,биха ме обидили други неща но не и това.Как да се обидя от нещо което си е така.
Както и да е,ще има още доста други такива теми,само въпрос на време е.За да се спре с такива коментари и както намекна Аркадиа в другата тема за масовото качество на фотографиите то трябва да се предприемат радикални промени иначе само ще си чешеме езиците от време на време.

Стефанов сори за спама.

Отивам да си копи-пействам

Редактирано от автора , 27.08.2010 10:38:28

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола