Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте! Вече съмн от 2 дена в този сайт и съм изключително впечатлена, тук има невероятни умопомрачаващи творения. Добре де, ето го и проблема - как да добавя тези творения в любими, или авторите им ,не виждам такава опция в акаунта си.. А може би още я нямам защото съм от скоро??
Мерси предварително, MarionetteGirl
Добре дошла!
Под всяка снимка има една жълта звезда,кликни на нея.

Редактирано от автора , 28.08.2010 10:46:10

Добре дошла и от мен!

Имам молба към Господата Админи тук .
Има много нови юзери, които не могат да се ориентират изобщо в сайта, не знаят как да си добавят харесвана от тях снимка в Любими, не знаят как да редактират или да изтрият евентуално своя снимка, не знаят как да сменят фона на снимката, не знаят как да спрат гласуване или коментари съответно към своите снимки, не знаят как да прочетат личното си съобщение, ако имат такова и съответно да запазят хронологията от кореспонденцията си с даден потребител, не знаят дори, че има Форум тук, за да прочетат това, което ги интересува.
И мисля, че би било добре да направите нещо по въпроса, господа Админи.
Например да сложите на 1-ва страница някакво клипче за онагледяване на всички тези неща, за да са достъпни и достатъчно прости и ясни за всички тези хора .

Благодаря за вниманието. Хубав уикенд на всички.

Редактирано от автора , 28.08.2010 16:03:20

Също да им се обясни как да трупат гласове ! Как да облизват сладоледа с върха на езика или с цял. Тук има доста опитни автори ,нека споделят
От седмица ми изписва: (...
Оставащ лимит в платените галерии....)и не мога да вляза и си кача снимката.Не вярвам да е толкова трудно,но е факт,че не се справям.
MAISTOROV То се знае заделяш някой час на ден, почваш да ахкаш под всяка снимка без да подминаваш -препоръчително е - и о чудо гласовете почват да валят
И абсолютно никакви коментари с критична насоченост,
та дори и само мнение да е!!
Поздрави
Не ви ли писна една и съща песен да пеете.Елементарно е,напишете на админа на лични някое и друго предложение след като сега не ви кефи системата,аз вече го направих ама ако го уважи маса народ ще рипнат като ужилени!
Това парче вече се изтърка,измислете друго.

Редактирано от автора , 29.08.2010 17:55:55

Svetlio70
MAISTOROV, не ми се проверява за теб но повечето PRO не гласуват, еле пък ако е за конкурент. Това ни е голям дефект на Българите. Бил съм спортист, тренъор, ходил съм по турнири в чужбина. Знаете ли как се поддържат чужденците дори да са в конкуренция вътре в страната си? Видяли ли сте някой от ЦСКА да поддържа Левски на международен мач и обратно?
Ще гледаме добри снимки в сайта когато:
Гласуваме при всяка влизане в сайта, като по съвест търсим най-доброто.
Признаваме лидерите и се учим от тях.
Прекъснем порочната практика "аз на теб - ти на мен"
Приемаме критиката и търсим грешките в себе си(не че и критикуващите не грешат).
Поощряваме новаците и напредващите.

Ако го видя поне за седмица ще съм удовлетворен на тема фотография и ще съм горд че това се случва в България. Толкова ли е трудно?
Нека се отърсим от сдружената некъдърност поне във въртуалното пространство - тук точките не се осребряват, да тачиш по-добрия от теб не е чак толкова трудно а издига собствения авторитет, авторитета на сайта, на фотографите ни, на нашата страната :)

Редактирано от автора , 29.08.2010 20:26:53

Plam
Струва ми се , че...старата песен на нов глас се запява.
Относно въпросите на новодошлите, смятам, че достатъчно ясно е организирана работата, просто човек трябва да поразгледа малко, всичко се вижда. Има си икони за любими, с описание върху тях, има си графи при качване на снимка, които са написани на български език и се попълват от юзъра(за фон, за това дали иска коментари или гласове или не, как да се казва снимката...)Въобще човек с елементарна компютърна грамотност и малък опит в сърфирането в интернет, трябва да може да се справи и без упътващи клипчета.
Или вече толкова много сме затъпели? :)
Напротив.
Аз не смятам, че работата тук е достатъчно добре организирана.
Лично аз имах в началото, още при регването си тук, бъг в профила си и нямах опция за писане на ЛС близо месец и нещо и ако не бях писала за този проблем във форума, така и щяха да си останат нещата.
И мога да кажа със сигурност, че не съм единствената в този сайт , която е имала подобен проблем.
Има все още и ще има хора тук с подобни затруднения, били те бъг в профила на някой от тях или нещо друго, независещо от тях самите, а зависещо именно от организацията на сайта и от работата на админите.
И мисля, че е крайно некоректно подобно изказване спрямо хората тук , особено за новодошлите, за това кой колко е затъпял, с каква степен на компютърна грамотност е , с колко опит е в сърфирането си в интернет пространството и колко грама мозък има ...
Затова отново моля господата Админи да направят нещо за тези хорица, за да ги улеснят и да направят престоят им тук забавен, а не мъчителен, напрегнат и натоварващ.

Поздрави на всички.Спорна и успешна седмица.

Редактирано от автора , 30.08.2010 12:35:06

Никъде във въпроса на новодошлия не видях написано нещо за бъг или проблем лично в неговия профил. Струва ми се въпроса е зададен генерално с идеята защо да се помъча малко, като може някой да ми го предложи сдъвкано. Нямам предвид интелектуалния багаж на новите потребители, ни най-малко.Простете острия език.
И ако има клипче относно начина на ползване на сайта, това какво би помогнало ако наистина човека има бъг в профила. Тези проблеми се решават вътрешно с администратори и модератори.
Аз посочих бъга в профила на някой просто като един от примерите за проблеми в организацията на сайта.
И не мисля, че ще представлява някакъв проблем за админите да направят подобно клипче, на никой не би навредила подобна онагледена информация. Напротив, това само би помогнало на всички тези хора за по - лесното им ориентиране тук.
Молбата ми отново си остава в сила.
Поздрави.

Редактирано от автора , 30.08.2010 13:28:47

Svetlio70: като "певица" ли ме определяш ?

Plam: Кой са тези ПРО автори и тези лидери ? Нека се направи един списък та да искаме съвети от тях и да се учим как да си омазваме небето и да си шарпим морето. За БГ футбол да не говорим :) Все едно гледам представление в Драматичния театър Адриана Будевска
Ако се видим на ваканцията може да продължим разговора на по Поздрави
MAISTOROV лично на мен ми омръзнаха интригите тук така че не мисля да ти отговарям......а пък и не съм длъжен,мисли си каквото си пожелаеш
Мисля,че не е редно да се оспамва всяка втора тема с едни и същи дъвкани та предъвкани неща,тук не визирам лично теб но винаги се намира някой който да я подкара....да налее масло в огъня дето се казва.Бетер деца сме вече.
Поздрави
Svetlio70: Ти ми отговори !!
Болната темичка а,то гласчета то червени квадратчета,ха ха Пийте по една бира,ще ви подейства ободряващо.
Личното ми мнение което ще изкажа за пореден път е че нито червените квадратчета са нужни нито съпровождащите ги "ПРО" гласчета.
Няма майтап ама ми става смешно вече

Редактирано от автора , 30.08.2010 17:52:07

Svetlio70
Болната темичка май ти харесва Продължаваш да надуваш гайдата и Братя нямам
Не тук не позна
подтикнат от плодотворният мохабет под темата на марионетмомата ... и аз ,имам молба към Господата Админи тук .
"Има много нови юзери, които не могат да се ориентират изобщо в сайта" и не знаят кой е попонай .... щот например сега при по новите юзери има далтонисти фотолюбители ,дето не усещат отмах що е туй червено и синьо квадратче и има ли почва под него ,връз която непрестанно да растат плодовете на фотовдъхновението ...затуй предлагам ПРО-тата да бъдат разделени на три групи - досегашните ПРО да се именуват Майстор и да са с червено квадратче (за да не се получи объркване - юзъра с ник Майсторов да бъде преименуван насила),ПРО дето има повече от 20 000 коментара под снимки на юзъри да стане Гроссмайстор и да е с червено кръгче,ПРО с повече от 40000 коментара под снимки на юзъри /от тях не повече от 100 критични !/ да стане Гуру и да е с една червена звезда - петолъчка или шестолъчка - като еврейската !
Гуруто щот по дефаулт е най-добър требе да може да гласува за собствените си снимки и да има права да дава положителен /+20т./ или отрицателен /-20т./ вот за снимки на неГуру юзъри.
В края на годината админа да осребрява премия в евро € на всеки майстор,гросмайстор и гуру ,равняваща се на точките получени през годината разделени на дните от годината /365/ и умножени по корекционен коефициент равняващ се на броя на коментарите му разделен на ЕГН-то на админа ... сумите по плащането да се събират от член-ски внос от обикновенните юзъри - некакв минимален ще е - примерно 50 лв на година
Хахаа ,firefighter изкефи ме
Венци, изби рибата, бате!
Смях се от сърце и продължавам да се смея.
Много, ама много точно казано!

Жив и здрав да си!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола