За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Венци, как я измисли тази формула, много е яка!
Голям смях
Голям смях
firefighter, наемам те за Главен консултант на сайта по финансови и PRO въпроси :) Шегата настрана, има рационални моменти в ирационалните ти предложения
..
UnStable , ти се появи, приятелю мой ...
Беше ми много, ама много мъчно за теб ... ...
Помислих си, че се удави в тая баня след поздравите ми ...
Беше ми много, ама много мъчно за теб ... ...
Помислих си, че се удави в тая баня след поздравите ми ...
UnStable - Един специален поздрав за теб от мен !!!
Зная, че харесваш такава музика ...
The Game feat. Lil Wayne - My Life *Преведена* / В...
Източник: vbox7.com
Зная, че харесваш такава музика ...
The Game feat. Lil Wayne - My Life *Преведена* / В...
Редактирано от автора , 31.08.2010 01:04:32
благодаря MaGi_G,а тоя пич го слушам в колата ,е с тая песен /на мах./ .- http://www.youtube.com/watch?v=W-5jVS2CAg0
всъщност не слушам "ганстерска музика" тия дни слушам реге /но за това друг път...:)/нека и аз те поздравя с един клип - приятно гледане!:)
http://vbox7.com/play:18db6d7c
... има звук О.о звукът също е забавен - яко ..
всъщност не слушам "ганстерска музика" тия дни слушам реге /но за това друг път...:)/нека и аз те поздравя с един клип - приятно гледане!:)
http://vbox7.com/play:18db6d7c
... има звук О.о звукът също е забавен - яко ..
Редактирано от автора , 31.08.2010 01:15:08
Благодаря ти UnStable, много мило от твоя страна, макар че имаш доста странен вкус за музика ...
Сега аз ще те поздравя с едно парче, което ми беше любимо дълго време !
Надявам се да ти хареса!
Превод - Birdman & Lil Wayne - Stuntin Like My Dad...
Сега аз ще те поздравя с едно парче, което ми беше любимо дълго време !
Надявам се да ти хареса!
Превод - Birdman & Lil Wayne - Stuntin Like My Dad...
Айде....пак се обърна на. Къде е админа сега.
ffighter Да се получи структора от звена, разклонена и най отгоре да е гуруто, Той (те) да раздават правосъдие като наказват или поощряват. Както предлагаш да се отличават с голяма червена звезда. Ще са нещо като шерифи въоръжени с всякакви средства за разправяне. Безкомпромисни и безпристрастни. Могат да си изберат състав от грос майсторите за съдействие.
Редактирано от автора , 26.09.2011 03:31:44
Петров, ти си утопист
не- не е, има идея
Един приятел нарича хората с идеи...идиоти. С най-добри чувства. Някой да не се обиди.Шегичка!
А иначе Петров си е идеен винаги
А иначе Петров си е идеен винаги
Хора!!! ХОра, хора, хора! След първото ми съобщение тук и последвалият отговор ( благодаря за което ) не бях влизала във форума до сега. Вие направо ме убивате! Какво да ви кажа - 41 коментара за дето съм попитала как да харесам снимка!? е, ДА явно съм леко тъпичка за това, че не знам на първата седмица някакъв странен знак за "харесване на нечия снимка" или пък още по-странничт за " редактиране на снимка",но пък в крайна сметка като ми кажете нали и за вас ще има полза... Обаче нали пък има и една такава приказка " С питане до Цариград се стига". Не че нещо, но тук има и отзивчиви хора, които простичко и лесничко ще ти помогнат усмихнато с 2 приказки, но има и такива, които са забравили сигурно как са били в началото и направо ще ти се скарат ,че си попитал ... Другото ми впечатление за този сайт е, че много от вас СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО за да правят тези големи форумни ( и далеч от главната тема) разговори. Явен е вътрешният конфликт в този сайт, НО защо трябва да го изразявате във всяка тема. По дяволите аз съм на 17 и още се уча и какво - от такива дето само си чешат езиците на едни и същи теми ли да се уча? Или пък от тези дето не разглеждат чужд профил освен ако снимката му не е в "нови" или в "последни коментари"... Или от тези ,които отварят на профила ти и гледат точно 1 снимка... и подминават! Ако човек има 10 снимки значи творчеството му се състои от толкова ( за момента) и може би от добри чувства бихме могли всичките.. 10 да разгледаме .. видиш ли може 5 от тях да са хубави.. или 7 и да заслужават поощряване.. не само първата! Защо правите нещо толкова малко на такъв въпрос. Вие направо в един момент все едно казус решавате. Професори с решенията веднага се навъдиха (е признавам комичните не рационални предложения бяха готини и освежаващи), критиците и те. Вие в реалният си живот такива ли сте! Я се стегнете всички и се усмихнете!!! Peace
MarionetteGirl, не се коси, моето момиче. Нещата са много по-дълбоки отколкото ти изглеждат. И именно, защото не си влизала в сайта/форума от един месец, за това не разбираш за какво иде реч. Никой няма нищо против теб лично. Уверявам те! С най-добри чувства, Arcadia.
MarionetteGirl
Хей, ако аз съм те обидила, съжалявам, прости. Иначе не очаквай тук да се говори само професионално. Да, обичаме да си чешем клавиатурите и по този начин се забавляваме. Всеки по свой си начин. :) Не се тревожи след време ще се научиш да отсяваш житото от плявата и да вземеш най-доброто за себе си. А тук има и много хора, от които можеш много да научиш, не само за фотографията, а и за нещата от живота.
И между другото защо те притеснява, че под темата ти имало много коментари. Радвай се, момиче. Тук някои умират да се пише повече под техните коментари.
Успех ти желая!
И между другото защо те притеснява, че под темата ти имало много коментари. Радвай се, момиче. Тук някои умират да се пише повече под техните коментари.
Успех ти желая!
Абе верно, така сте оспамили темата на момичето, че я изчетох цялата, хем знам как да си направя една снимка любима
И гласувам с две ръце, два крака и лявата ръка на жена ми за системата на firefighter
И гласувам с две ръце, два крака и лявата ръка на жена ми за системата на firefighter
Не съм чел цялата баластра нагоре, но предлагам да се направи група във ФеЙсБуК по темата
Plam
Чудесно казано!... А и толкова лесно изпълнимо...
Само бих добавил:
- така наречените "лидери" да служат за пример не само със снимките, но и с поведението си
- да имаме повече уважение един към друг, а и към самите себе си
Тогава не само ще гледаме по-хубави снимки, но и ще го правим в по-приятна атмосфера.
Ех, мечти, мечти...
Чудесно казано!... А и толкова лесно изпълнимо...
Само бих добавил:
- така наречените "лидери" да служат за пример не само със снимките, но и с поведението си
- да имаме повече уважение един към друг, а и към самите себе си
Тогава не само ще гледаме по-хубави снимки, но и ще го правим в по-приятна атмосфера.
Ех, мечти, мечти...
Редактирано от автора , 01.10.2010 09:36:12
Това не е училищи или детска гардина. Тук са само възрастни хора с улегнали характери, немисля че няколко думи от страна на администратора или промяната на правилата биха променили когото и да било.
Имаме 3 опции:
Да приемем хората такива каквито са игнорирайки техните различия от собсвтвените ни възгледи, поглеждайки винаги от добрата страна.
Да се хващаме за всяка казана дума предизвикавйки страшни истерии и разправии.
И последното - пълно безразличие: Изтриваш коментара и се спира със всякакви дискусии.
Да налагаш собствените си възгледи на другите е нещо много погрешно и никога неводи до нещо хубаво. Невиждам някой да е нарушил закона или общо приетите норми на поведение че чак да изпадаме в карйности....кой е лидер и кой може да служи за пример. Някои са по емоционални, други по импулсивни, трети по обрани в изказванията си, четвърти доста разбрани и широкоскроени....но това не ги прави пример за поведение, в никакъв случай.
Всеки има право на мнение и сам решава как да го изрази.
Имаме 3 опции:
Да приемем хората такива каквито са игнорирайки техните различия от собсвтвените ни възгледи, поглеждайки винаги от добрата страна.
Да се хващаме за всяка казана дума предизвикавйки страшни истерии и разправии.
И последното - пълно безразличие: Изтриваш коментара и се спира със всякакви дискусии.
Да налагаш собствените си възгледи на другите е нещо много погрешно и никога неводи до нещо хубаво. Невиждам някой да е нарушил закона или общо приетите норми на поведение че чак да изпадаме в карйности....кой е лидер и кой може да служи за пример. Някои са по емоционални, други по импулсивни, трети по обрани в изказванията си, четвърти доста разбрани и широкоскроени....но това не ги прави пример за поведение, в никакъв случай.
Всеки има право на мнение и сам решава как да го изрази.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!