Популярни снимки за

Всички снимки
заминавам за 2 седмици в Англия при роднини - предполагам че цените на фотоапаратите там ще са доста по-различни от тук .. та си мисля дали неможе да се измисли неква далаверка :) В смисъл - мога да проверя как вървят цените на некои апарати и некои ако иска може да му донеса ест. срещу скромно заплащане .. :)
В щатите е евтино, но в Англия едва ли...
ми може некъв учебник по правопис и правоговор да си вземеш от там раиш ли
тихо, ури 64

Редактирано от автора , 06.09.2010 00:40:12

тихо викай на домашните си, "унстабле"
добре го каза ,чиче
специален поздрав за УРИ 64
http://vbox7.com/play:3f189a2f
с пожелания:Да не се застоява пред компа,мноо ,мноо ...

Редактирано от автора , 06.09.2010 11:11:01

Хех, човече, ти стана мой кумир...прати ми своя снимка та да си направя тишъртка с твоя образ...пък да ти върна и поздрава - пусни си което и да е парче на групата "Акащи джуджета" от Вибокса
не знам курса на валутата какъв е. Преди 2 години излизаше достаа по- евтино
отдавна не е по-евтино... особено ако имаш вариант с ДДС и отделно гаранцията
Според мен няма да е много по-ефтино в Англия. Поне преди 2 години е било скъпичко .. Моя роднина си е купила фотоапарт .. със 8 мегапиксела ии .. със доста добър zoom около 11, за (малко) над 200 паунда. (ПРЕДИ 2 ГОДИНИ). Ако раберете някакви цени :) моля пишете .. :)
За юри 64

Редактирано от автора , 11.09.2010 18:13:25

dudi9702
Привет на всички
Аз точно за цени от Англия се логнах в вашия сайт.Ако е възможно да ме светнете щото съм новак в DSLR фотографията.
1.Харесал съм CANON EOS 1000D,SONY ALPHA 380,CANON EOS 45O.Някъде Каноните ги пишат REBEL XS.Каква е разликата.
2.Обективите от една марка стават ли за друга.
3.На кой да се спра,всички са около 400 лири с много подаръци(карти,чанти,стативи,китове за почистване,и тн).

dudi9702 точно сега съм в англия,цени различни,какво те интересува по точно.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола