Популярни снимки за

Всички снимки
burberry:

Редактирано от автора , 31.10.2010 02:01:31

firefighter, с фотографските ти умения всички мисля, сме наясно ....но не предполагах, че имаш скрити илачи за специални случаи
Хаха, тука заприлича на аптека с тея медикаменти :D
Относно коментарите. Аз смятам за доста безсмислени коментари от рода на: Да, Харесвам и т.н. Ако имам да кажа нещо повече от това пиша коментар в противен случай само гласувам.

Редактирано от автора , 01.11.2010 23:10:27

Мина един месец от както не коментирам под снимките!Едвам издаяних!Вече вземам редовно хаповете на firefighter...така че...почвам,и хич не ми е...кой кво...ае
batgicho:Браво, само така!
batgicho:
Един поглед върху коментарите на автора е достатъчен за да разберем че това не е голяма загуба
Странно ми звучи подобна теза при положение, че всеки който истински иска да се научи на Фотография се нуждае от тези коментарии.Този, който е приел Фотографията във сърцето си се нуждае от признание или критика, за да може да израства, да се учи както от хубавите неща,които е направил - така и от лошите.Нищо не идва от просто така.Изисква се целенасочен труд - снимки ... и снимки.Хората са тези, които в крайна сметка казват най-точно кое е добре и кое зле направено.Те са невидимото жури, което може да даде криле на всеки или просто да му ги отреже.Без тях и тяхното мнение защо въобще съществува Фотографията.Аз искам и желая коментарии за моите Фотографии - добри или лоши те имат своето значение за мен.Иначе защо въобще ще си давам труда да качвам Снимки в този Сайт.Сайтове за Снимки в Нета бол, но никъде няма коментари.Тук поне надеждата ми е, че съм попаднал в Сайт чиято цел е да направи хубавата Фотография достъпна за всички, както и да помогне на тези които имат желание да се научат да я постигат.Именно за това са нужни коментариите.
Хуава тема
Батгичо нъл щеше да спираш
от два дни коментирам..тези снимки в които не са спазени и най-елементарните правила на фотографията и същите получават поне по 5-8 гласа на първа страница още!Но проблемът е по-скоро,че има хора които гласуват за тях..а това значи доста ниско ниво..

cheap gold
cheapest wow gold
cheap wow gold
SundayForever - нещо си объркал с линковете
spstefanov май и форума е сбъркал,нито един коментар няма,явно си прави реклама
Преди няколко дни попаднах на сайта и много ми хареса това : "Добре дошли във фото портала Забавления с фотография!
Публикувайте снимки, участвайте във фотоконкурси, изложби, пленери. Снимайте и се забавлявайте!" А какви коментари има тук?!?! Къде остана забавлението? Стига състезания и завист! Отпуснете душите балкански, гледайте, наслаждавайте се на красотата и като ви харесва си гласувайте, ако не- не! Толкова е просто!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола