Популярни снимки за

Всички снимки

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЕКОНТ

понеже някаква девойка от тях се самопохвали, аз пък ще разясня как работят.

Пращат ми една пратка до карлово. пратката се забавя - не пристига на следващия ден, а на по следващия. получателя, който трябва да получи пратката на следващия ден заминава извън града и като се прибира се оказва, че дължи складови разходи в размер на 15тина лева.

не е за смешните 15 лева, но за мен това е последният път, когато някой ми изпраща нещо с еконт. хем го бавят, хем и пари искат за това.
Не е това начина!Търси си правата!Нека те да ти платят за това , че са закъснели!Ти ще се откажеш, други ще им станат клиенти и порочната практика ще си остане!
Аз често ползвам Еконт и съм доволен ..
Чувал съм че спиди ,работят по-ефтино от еконт и били по-точни ..
и аз бях по-доволен от тях отколкото от спиди, но съм на принципа "днес ще излъжеш мен, утре няма да има кой да излъжеш"... затова повече няма да ги ползвам - един недоволен клиент е по-лошо от 10 доволни... всички фирми рано или късно ще го разберат
Във фирмата в която работя се занимвам и със доставките по куриери, никога съм нямал проблеми с Еконт, виж със Спиди не съм имал пратка без проблем. Но всеки сам си решава.

Редактирано от автора , 02.11.2010 22:00:08

Това може и някой в Карлово да си го е измислил... винаги са били точни, поне екипите в Пз
Ако не платиш тези 15лв не ти дават пратката така ли? А случайно някъде в товарителницата ( на която подателя се е разписал) да е записано дата на получаване и че за всеки ден престой в склада се плаща? Има си комисия за защита на потребителя, поне онлайн пусни едно оплакване и приложи копие от товарителницата.
Доверявам се на Еконт ,ако е нужно и до минутата ще го доставят ! В началото имаше неразбории,но сега са си ОК ! Много зависи и от транспортната обстановка...! И/или непредвидено копане а съседната пряка ! Нека първо автора си зададе въпросът:винаги ли отива навреме на работа ...или се случва да позакъснее,ей така случайно. !
jingo- като заъснея за работа, си доработвам, но не искам от началника да ми плаща извънреден труд... както те си искат складови

Редактирано от автора , 03.11.2010 21:55:34

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола