Популярни снимки за

Всички снимки

Препоръка за обектив

Здравейте ,

Искам да си купя широкоъгълен за Никон Д3000 ,но нямам никаква идея какъв да бъде.Дайте някое добро предложение:)
за кропка като твоята :
Tokina AF 12-24mm f/4 AT-X Pro DX

характеристики :
http://www.photozone.de/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests/273-tokina-af-12-24mm-f4-at-x-pro-dx-nikon-lens-test-report--review?start=1
цена в америчко около 520 лв ,тука 750 лв
С две ръце гласувам за същата Токина ,в базара се намира за 550-650 лева.Имал съм я и много ми допадна ,пак бих си я купил.ИНаче Сигма 10-20 също се намира около тези пари и не е за изхвърляне.Мой съвет е не си купувай нов ,че може и да ти омръзне бързо и ще си с голяма загуба.Като смениш 3-4 обектива сам ще знаеш какво ти харесва и тогава си купи желания обектив пъка дори и нов.Успех
Мисля да се възползвам от препоръката да не е нов ,защото и аз самата все още незнам какво искам.А откъде мога да потърся втора употреба.Някой изпитан сайт???
Sigma 18-50mm f/2.8-4.5 SLD Aspherical DC Optical Stabilized.
Някой може ли да даде мнение за това?
По-добро пи е от китовия 18-55 на Никон Д3000???
Благодаря :)
Кажете моля ви нешо за този обектив

Tamron AF 19-35mm f/3.5-4.5 for Nikon AF-(D)

Редактирано от автора , 01.03.2011 19:02:14

Tamron AF 19-35mm f/3.5-4.5 (APS-C DSLR) е сравнително малко търсен и тестван обектив ,според отзивите на тествалите го
http://www.photozone.de/Reviews/Other%20Reviews%20/%20Surveys/338-nikon-lens-performance-survey
е пълна тояга - бавен аутофокус кофти качество на картината ,аберира и винетира здраво ,на макс отворена бленда маже и лаже ,на затворена - горе долу докарва поносимо качество ,оценка 1,43 точки от 5.0 възможни ... и двойка не мож му пишат ... фиби ,нали ти казах какво да си вземеш или ... парите не стигат !?
ако държиш на Тамрон ,тези отдолу са що годе добри за парите си :

Tamron AF 17-35mm f/2.8-4 SP Di (APS-C DSLR)
Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP LD XR Di II
Благодаря ти firefighter определено ще си взема Токина-та.Обаче искам едно приятелче да ми го донесе от USA за по евтинко ,защото тука чисто нов е 1000 ,а употребяван така и не можах да намеря.А ако го взема от амазон ще ми стъпи към 600 лв.Мисля че така е най-добрия вариант:)
За този Тамрон питах защото и мен ме питат за него и аз нищо не можах да отговоря
Благодаря ти за инфото
fiibibg ...ооо значи тебе питат аз отговарям ,един вид фиби експерта - аз консултант , аз съм от скъпите консултанти - не знам как ш се разберем за заплащането
Е,аз си цитирам източниците
fiibibg
Tamron SP AF17-50mm F/2.8 XR Di II VC LD Aspherical за Nikon.Нова цена 650лв
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=402204&t=402204&phorum_uriauth=
може и на 600 лв да падне ,гледам продавача е на зор
публикувал си темата преди близо четири месеца ,не си ли го купи тоя обектив
jino , фиби е девойка ,кандардисва се - избира внимателно ... на днешно време требе внимание и тръпение в избора на обективи и ... ергени
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола