Популярни снимки за

Всички снимки
трябва ми човек с станция ,които да ми запои едно лентово кабелче на апарата - ест. плащам си !
Ще ти го лепна и без пари ма си ми далече май
:) намерих един чичка - тва е втори опит , предният път го карах в специализиран сервиз на сони и неможаха да го опраят ,викат ми да си купя целият обектив ,заради прекъснатият кабел .. ся ши вида ква ши я свърши чичето ..
а иначе става въпрос е за тоя кабел http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=lens+cable+sony+f828+&_trksid=p5197.c0.m627 как мислиш има ли шанс ?!

Редактирано от автора , 30.11.2010 10:48:24

има шанс , ала требе сички писти да се запоят бързо и едновременно ,затова ти требе по як поялник ,кат този :

нагрей го добре и ръгай смело ... знам ,че можеш
firefighter аз си мисля по добре с горелка ше стане по добре
UnStable не знам каква техника ремонтира чичето ма от опит знам, че в тази техника.
Където е барал чиче после не става.
Първо огледай с каква техника се занимава,
после виж какъв му е поялника ако измъкне някоя индукция бягай с 200
Че после със сигурност ще ти трябва нов обектив!
Или някой китаиски такъв пак така :))))
Най- добре прежали някой лев за спиди и ми го метни:)
Ако решиш на лични за адреса ;)
Бат Фаитер ,2 пъти съм го разглобявал до толква че почват да излизат някви грешки на дисплея - и срещу 100чка ми го събират отново .. неща повече да го барам ..
Warrr ,чичето не го е отворил още ,с ТВ и уредби се занимава .. казаха ми че треало да е се запои с поялник с регулиране на темп. също ми казаха че имало някво лепило с което можело да се залепят 2те части на оргиналният кабел О.о ..
Значи от ебаи си взех 2 кабелчета ,мисля че някъв китаец ми ги прати .. требва да се разпробият ,там където ще се запояват ... от спец. сервиз на Сони ми рекоха че треало да е оргинален кабел (оргиналният е 1 към 1 с тоя от ебеи ,само е малко по -мек) ,а Сони не продавали кабелчетата отделно а само цели обективи ...
Утре след работа ако не го е барнал ,чичето го взимам и ти го пращам :)

Редактирано от автора , 01.12.2010 17:40:35

Ок
UnStable какво стана имаш ли си фотка вече?
чичето се отказа - играл си бил 2 дена ... решил съм да не се занимавам повече - само загуба на време и пари ..
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола