Популярни снимки за

Всички снимки

Кукерски игри през януари

Уважаеми съфорумци по стара Българска традиция през януари се провеждат кукерски игри . Бих искал да подсетя COOL-егите и COOL-ежките ,че тези игри са добър повод да поснимаме ,да понаточим виното ... пардон ,да понаточим фокуса
и така :

- На 15-ти януари 2011г. ще се проведе IV Международен кукерски карнавал в гр.Разлог

- На 15-ти януари 2011г. ще се проведе кукерски фестивал в гр. Симитли, където ще участват групи от цяла България и групи от Македония

- Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва" ще се проведе за 20-ти път в Перник на 28-29-30 януари 2011 г.
Там сме! Традиционно за трета поредна година Емоцията е уникална!!!!!
Firefighter, кукерите от Разлог и Симитли не можаха ли да се разберат да кукерстват на две различни дати, а не по едно и също време? Или просто си мерят... маските. Не, че нещо ми влиза в работата, ама ей тъй, просто ми е любопитно!
Иначе за инициативата да снимате там - ! Очакваме хубави снимки!!!
Arcadia правилно си забелязъл недалновидната идея да са в една дата ,можеше да са в събота в Симитли и неделя в Разлог ,двата града са на 30 км един от друг ,така участниците щяха да участват и на двата фестивала ;-)
Смятам да отскоча... но тъй като са по едно и също време се чудя къде да отида ?

Ако някой от присъствалите предни години сподели впечатления, както и желателен час на пристигане...

Пък и кафенце можем да пийнем, скаричка да похапнем...
kokofresha Бих избрал гр.Разлог,после второто "кафе" в Симитли! Трето ще да е вредно и не чак толкова полезно...
Аз пък бих избрал стадиона на Симитли пред площада на Разлог - бил съм и на двете места
На стадиона на Симитли сме...
бил съм и на двете места - като емоция ,като тръпка Разлог е класика в жанра ,от фотографска гледна точка обаче Симитли е по-добър вариант ,а финалът в Симитли е 10 кадъра в секунда и 110 децибела в ухото
Каня ви на по кебапче в хлебче в Перник!
Благодарности на Венци за организацията и емоционалното изкарване
Много благодарности Венци, пак да ни организираш [beer]
Беше перфектно
Благодарности на Венци за организацията!
Благодарности на всички за вълнуващите преживявания и на Венци за организацията! Страхотно беше - емоцията още ме държи
Страхотно беше, много ти благодаря!
нещо не качвате снимки?
мерси ако не се изгубя по пътищата на БГ ще дойда, а къде да те намеря?
а какво стана с тая изложба в Симитли? Сега погледнах, че са избрали снимките..??
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола