Популярни снимки за

Всички снимки
Emi kakvo da vi kaja polu4ih kometar ot edna jena na ime Silvia koqto me popita za edin podvit ygal na edna moq snimka i zaradi tova re6ih da otvorq forum za montaja moje da si poprikazvame garantiram 4e 6te bade interesno
Vidiah snimkata pi6i kak stava
Emi izpolzval sam Ulead Photo Expres za tazi v konkursa az sam hubava. A na dvete v obrabotka fantaziq ACDSee 4.0 Za parvata ima opciq v programata za finno izrqzcane tam sam izrqzal momi4eto koeto e ot plovdiv i mi e mnogo dobra priqtelka Sled tova izrqzvam kolata koqto e snimana na izlojenie v plovdiv Kogato i dvete sa izrqzani se pravqt s ednakva razdelitelna sposobnost za savpadnat pri postavqneto im Sled kato ve4e sa postaveni se obrabotva kontrasta i cvetnosta do postigane na dobar efekt, obrabotvat se svetlo senkite i sled tova se postavq nadpisa otdolo koito se pravi triizmerno vkarva se efektyt ot oganq za da ima po golqm efect i da privli4a okoto i nakraq se podviva agala i se naglasq gradusa na izvitost snimkata se zapametqva i otnovo se konvertira razdelitelnata sposobnost i e gotova za pokazvane malko e igra4ka ama ako ima6 jelanie vsi4ko stava A gorat sam q obrabitil kato sam postavil malko magla za efect sled koeto se promena cvetnosta i se dobavq malko vibrans i temper za da se postigne efekta na risunka i malko 3D za efect A za rekata ni6to osobeno svalil sam snimkata ot aparata tq i taka si e hubava malko sam promenil gamata i kontrasta i sam dobavil efecta na sepiqta Tava nqkoi ako iska da pita i za drugo da pita mejdu drugoto se zanimavam i s web-design nqkoi ako iska da vidi www.retry.hit.bg nadqvam se 4a sam vi bil polezen
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола