За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Организирайте сбирка, ако не дойде админ някой от вас събира снимките и през седмицата се уговаряме къде и от кого да ги вземем :)
Тъй като възнаверявам да се възползвам от офертата на artexpress2004, но не разбрах в каква резолюция ще ги печатат снимките за конкурса ("
до 2880 dpi ..." - звучи добре, но не са много хората тук, разполагащи с половин гигапикселови файлове), позволявам си да задам един практически въпрос:
Конкретно, за изисквания от регламента формат (20 х 30 см), колко на колко пиксела трябва да бъде снимката, за да я разпечатате с най-високо качество, без да се налага да й се прави ресайз (било то разпъване или намаляване)?
За същия формат (20 х 30 см), колко на колко е минималния размер в пиксели, за да се разпечата снимка с прилично качество? Също така, имате ли някакви предпочитани примерни размери на снимката в случай. че е по-малка от изисквания размер за максимално качество?
Благодаря ви предварително!
до 2880 dpi ..." - звучи добре, но не са много хората тук, разполагащи с половин гигапикселови файлове), позволявам си да задам един практически въпрос:
Конкретно, за изисквания от регламента формат (20 х 30 см), колко на колко пиксела трябва да бъде снимката, за да я разпечатате с най-високо качество, без да се налага да й се прави ресайз (било то разпъване или намаляване)?
За същия формат (20 х 30 см), колко на колко е минималния размер в пиксели, за да се разпечата снимка с прилично качество? Също така, имате ли някакви предпочитани примерни размери на снимката в случай. че е по-малка от изисквания размер за максимално качество?
Тъй като възнаверявам да се възползвам от офертата на artexpress2004, но не разбрах в каква резолюция ще ги печатат снимките за конкурса ("до 2880 dpi ..." - звучи добре, но не са много хората тук, разполагащи с половин гигапикселови файлове), позволявам си да задам един практически въпрос:
Редактирано от автора , 13.02.2011 23:59:18
Моля от Артекспрес да си проверят профила, оставил съм лично съобщение.
Благодая!
Благодая!
Тъй като конкурса наближава бързо, а въпросите към нас са много, пускам малко информация за нашата промоция, специална за участниците – 2.50 лв. за един отпечатък. Можете да изберете фотохартия с различни ефекти - Лустер (с по-едра структура, като на класическа фотохартия – полумат с леки проблясъци) , Силк Мат (с дребна структура – копринен мат) или Гланц. Заплащането може да извършите по банков път от всяка точка на страната ( и не само ). Тези, които имат възможност да ни посетят на място – могат да прегледат и коригират фотографиите на нашия специален монитор с 98% достоверност на цветовете. За всички, избрали да се доверят на нас, предлагаме и друго удобство – ние да се погрижим за предаването на снимките за журиране. Успех!
Аз ви изпратих файл за печат + исканата информация (заглавие, име, потребителско име тук, както и данни за проформата - имена и ЕГН) но все още не съм получила банкова сметка, по която да преведа сумата. Кога ще ми я пратите?

Добре де, а на кой мейл да пращаме файловете за отпечатване!?
Този, който е в профила на artexpress2004 върши ли работа?
Този, който е в профила на artexpress2004 върши ли работа?
Файловете за отпечатване изпращайте на office@ramki-bg.com.

Изпратихме ви инфо на мейла.
Получени са снимките на: GeRyTo, kg4, teo2406, milkovi2006, bubulincho
Моля, обърнете внимание:
Снимки изпратени без информация за потребителското име на автора и името на снимката, няма да бъдат разглеждани от журито
Моля, обърнете внимание:
Снимки изпратени без информация за потребителското име на автора и името на снимката, няма да бъдат разглеждани от журито
admin,
както бяхте посочили в предишен пост "на всяка снимка на гърба да се залепи листче с името на снимката, на автора и потребителското му име".На моите снимки това е направено и не виждам причини снимките ми да не бъдат разглеждни от журито
!
както бяхте посочили в предишен пост "на всяка снимка на гърба да се залепи листче с името на снимката, на автора и потребителското му име".На моите снимки това е направено и не виждам причини снимките ми да не бъдат разглеждни от журито

kg4 - Отнася за авторите, които не са направили това и те не фигурират в горния списък, с който ви уведомяваме кои снимки са получени!
Получени са по пощата снимките на: GeRyTo, kg4, teo2406, milkovi2006, bubulincho
В Артекспрес2004 са отпечатани снимките на:
spasimir, mimoza5, flagumdei, iasen_vd, Blackthrone, Vian
Редактирано от администратор , 20.02.2011 22:22:32
Моля, за работното време на Артекспрес2004,ако е възможно.
можете да се свържете с нас или да ни посетите между 08.00 и 17.30 от понеделник до петък
Благодаря!
Получени са по пощата снимките на: GeRyTo, kg4, teo2406, milkovi2006, bubulincho, valia999, NIKOLO, Muzka, kokofresha
Получени са по пощата снимките на: GeRyTo, kg4, teo2406, milkovi2006, bubulincho, valia999, NIKOLO, Muzka, kokofresha
spasimir, mimoza5, flagumdei, iasen_vd, Vian, blackthrone, zlatina, svs, stepcho, kardjel, aradia_, elenajs, ceco, invisible
spasimir, mimoza5, flagumdei, iasen_vd, Vian, blackthrone, zlatina, svs, stepcho, kardjel, aradia_, elenajs, ceco, invisible
Редактирано от администратор , 08.03.2011 09:58:41
Едно питане и от мен - колко актуален е списъка на авторите получени по пощата и на колко време ще се опреснява, понеже не се виждам сред тях, а преди десет дни съм пратила снимките? Списъкът странно все същият стои
...Да знам дали да си върна недоверието към Български пощи

По същия начин, бих попитал и за конкурса "Детски забавления и пакости" ... колко актуален е списъка с получените по пощата писма ?

Списъкът на получените по пощата ще се актуализира утре вечерта

Получени са по пощата снимките на: GeRyTo, kg4, teo2406, milkovi2006, bubulincho, valia999, NIKOLO, Muzka, kokofresha, burberry, Laura, teototi
Вяера изпратих моите по пощата, надявам се да стигнат навреме. :)
Редактирано от автора , 10.03.2011 19:43:37
Въпреки че виждам името си в листа, притеснявам се за това дали заглавието на снимката ми е изписано...защото си спомням ,че ме питахте допълнително за него,но докато се занимавахме с подробностите за печат, не знам дали го записахте
И още едно въпросче-молба: бях поръчала и едно копие за мен, но вече няколко седмици го чакам... разбирам, че крайният срок за конкурса наближава и сигурно сте затрупани от работа...но след 15-ти по някое време другата седмица може ли да е готово?
Благодаря.

И още едно въпросче-молба: бях поръчала и едно копие за мен, но вече няколко седмици го чакам... разбирам, че крайният срок за конкурса наближава и сигурно сте затрупани от работа...но след 15-ти по някое време другата седмица може ли да е готово?
Благодаря.
Искам да попитам кога ще обновите списъка с получените снимки, за да разбера дали сте получили моите. Изпратих ги по пощата на 9 март.
Благодаря!!!
Благодаря!!!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!