Фотографията е изкуство, но най-вече една техническа възможност хората да могат да документират мигове от своя земен живот - радостни,тъжни,хубави,щастливи и понякога благодарение на това да си ги спомнят.Затова милиони по света често носят в едната си ръка Фотоапарат.Те снимат и редят пъзела от Спомени на своя живот.За това Фотографията е толкова уникална и примамлива за всеки.Аз съм един от всички тези много по света, които са приели Фотографията като забавление и част от ежедневието си.Иска ми се да мога да правя хубави Снимки и може би някой ден ще ги направя, но не за да трупам рейтинги и пари, а просто всички около мен да се радват на тях, както самият аз.Така стигнах до този Сайт - Добре дошли във фото портала Забавления с фотография!Публикувайте снимки, участвайте във фотоконкурси, изложби, пленери. Снимайте и се забавлявайте!До тук всичко беше наред, но ... това,което се случи наскоро ме накара да променя гледната си точка към морала, етиката и културата на един от неговите членове, както и към идеята - Фотографията и удоволствие.Винаги съм смятал, че Фотографите са носители на Културата, защото те са част от една общност пълна с велики имена.И е така докато не срещнеш макар и виртуално човек като изтъкнатият в Сайта г-н Гебов.Неговият език и култура са пример за младото поколение - за съжаление с възможно най-отрицателен знак.Няма да се спирам на неговият речник, но ще отбележа че благодарение на такива като него магията на Фотографията се изпарява бързо като вода в пустиня.Той е в състояние да накара и най-ревностният и запален във Фотографията човек да се откаже завинаги от нея.Добре, че не всички са като него в Сайта иначе цялата идея на неговият собственик би отишла нахалост.Администрирането на Фото форум не е моя работа, но бих дал един съвет - Не допускайте такива като г-н Гебов в него, защото Фотографията и културата само губят от това.Искам да се обърна и към останалите - тези, които са членове на тази Виртуална общност - Недопускайте този Сайт да се превръща в Арена на безкултурието и на готнитбата на евтина слава, защото ние обикновенните любители сме вашата най-ревностна публика и вашето истинко жури, хората които ви обичат и които винаги ще ви подкрепят.Не взимайте пример от тези чиято единствена цел е да да галят самочувствието си мачкайки и оскърбяваики всички останали.Подайте ръка дори понякога, привидно да не си заслужава - и ще бътете възнаградени.Иначе какво е Фотография без Култура.