Популярни снимки за

Всички снимки

За Фотографията и културата.

Фотографията е изкуство, но най-вече една техническа възможност хората да могат да документират мигове от своя земен живот - радостни,тъжни,хубави,щастливи и понякога благодарение на това да си ги спомнят.Затова милиони по света често носят в едната си ръка Фотоапарат.Те снимат и редят пъзела от Спомени на своя живот.За това Фотографията е толкова уникална и примамлива за всеки.Аз съм един от всички тези много по света, които са приели Фотографията като забавление и част от ежедневието си.Иска ми се да мога да правя хубави Снимки и може би някой ден ще ги направя, но не за да трупам рейтинги и пари, а просто всички около мен да се радват на тях, както самият аз.Така стигнах до този Сайт - Добре дошли във фото портала Забавления с фотография!Публикувайте снимки, участвайте във фотоконкурси, изложби, пленери. Снимайте и се забавлявайте!До тук всичко беше наред, но ... това,което се случи наскоро ме накара да променя гледната си точка към морала, етиката и културата на един от неговите членове, както и към идеята - Фотографията и удоволствие.Винаги съм смятал, че Фотографите са носители на Културата, защото те са част от една общност пълна с велики имена.И е така докато не срещнеш макар и виртуално човек като изтъкнатият в Сайта г-н Гебов.Неговият език и култура са пример за младото поколение - за съжаление с възможно най-отрицателен знак.Няма да се спирам на неговият речник, но ще отбележа че благодарение на такива като него магията на Фотографията се изпарява бързо като вода в пустиня.Той е в състояние да накара и най-ревностният и запален във Фотографията човек да се откаже завинаги от нея.Добре, че не всички са като него в Сайта иначе цялата идея на неговият собственик би отишла нахалост.Администрирането на Фото форум не е моя работа, но бих дал един съвет - Не допускайте такива като г-н Гебов в него, защото Фотографията и културата само губят от това.Искам да се обърна и към останалите - тези, които са членове на тази Виртуална общност - Недопускайте този Сайт да се превръща в Арена на безкултурието и на готнитбата на евтина слава, защото ние обикновенните любители сме вашата най-ревностна публика и вашето истинко жури, хората които ви обичат и които винаги ще ви подкрепят.Не взимайте пример от тези чиято единствена цел е да да галят самочувствието си мачкайки и оскърбяваики всички останали.Подайте ръка дори понякога, привидно да не си заслужава - и ще бътете възнаградени.Иначе какво е Фотография без Култура.
Не забравяйте- покупката на фотоапарат не ви прави фотограф- прави ви собственик на фотоапарат
joro959: ... " WELCOME to the JUNGLE " ...

... NO COMMENT ...

Редактирано от автора , 09.02.2011 13:03:06

Благодаря ти Маги.
Blackthrone - Не съм съгласен с вас.Според моето, а и на много други по-умни хора, Фотографите се делят основно да две категории - Фотографи любители и Фотографи професионалисти.И двете категории са притежатели на техника в различни количества и качества, но я използват за различни цели.Любителите да се забавляват, а професионалистите да правят изкуство и да печелят пари от това.Независимо кой от коя категория е - всеки един от тях използва Фотоапарата заради и за хората.Все още не съм срещал професионален Фотограф, който да снима единствено и само за себе си.Целта е доколкото знам да се получи признание и при това най-вече от колкото се може повече хора.А хората, които гледат, харесват и се възхищават на професионалистите са точно такива любители фотографи - собственици на Фотоапарат.
Мога да ви кажа, че вие много повече от мен осквернявате то сайт. Докато никнийма joro959 не се появи в този така спокоен и приветлив сайт. Близо година и повече съм тък и смело мога да кажа, че има всякакви, но такъв като вас няма. Аз мога да съм дете, ама нали Вие господине сте "възастен" , е поне по лична карта. Искам да кажа, че всички от сайта са весели хора. Първоначално и вас ви помисли за такъв когато ви прочетох коментарите, но явно съм грешал. Както вие казвате, сайта е за забавление а не за хора без хумор. Прочетете някой от веселите коментари на Маги. Караниците на павлина. Доктора и зина. Мога да кажа още много, но няма. Никой от по- горните описани хора не обиждам, защото съм се смял искренно. Аз съм тук да се забавлявам и ще продалжавам да го правя. Пък вие обиждайте най- безцеремонно хорато от този сайт!

Редактирано от автора , 09.02.2011 20:48:43

gebov:
Цитирането на мои предишни коментари , с които просто се защитих от неуместните нападки, отправени тогава срещу мен, е най - малкото некоректно, недостойно, крайно невъзпитано и нетолерантно от твоя страна ...
Няма да коментирам това ...

Просто ще те поздравя с една песничка, ти си се смей и си се забавлявай колкото си искаш, на мен това по никакъв начин не ми пречи ...

Поздрави.

YouTube - Young Bb young ft. Princc Vihren & ...
Източник: youtube.com

Редактирано от автора , 10.02.2011 07:06:04

Маге надявам се се да го казваш с хумор. Нали сме приятели. Ти сега и с мен се скарай. Бива ли така?

Редактирано от автора , 09.02.2011 20:45:32

Гебов, разбира се, че това ти го казвам с хумор.
Аз не съм тук, за да се карам или да воювам с някого ...
Аз просто си минавам ей така от тук и съм тук за малко ...

Редактирано от автора , 09.02.2011 20:53:31

О език мой Български - просто нямам думи.Гебов - в едно единствено нещо съм на твоето мнение - НАДЯВАМ СЕ И ИСКРЕНО ЖЕЛАЯ НИКОГА, ПО НИКАКЪВ ПОВОД И ПОД КАКЪВТО И ДА Е ВИД ДА ИМАМ ДОПИР С ВАС.НЕ ЖЕЛАЯ ЗА НИЩО НА СВЕТА КАКВАТО И ДА Е БИЛО КОМУНИКАЦИЯ С ВАС.АЗ НЕ СЪЩЕСТВУВАМ ЗА ВАС - ВИЕ СЪС СИГУРНОСТ ЗА МЕН.С ТОВА ПРИКЛЮЧВАМ И НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ЦВЕТИСТИ КОМЕНТАРИИ ПО МОЙ ПОВОД - ЗА ВАС СЪС СИГУРНОСТ ЛИЧНО АЗ ЩЕ ЗАБРАВЯ ЗАВИНАГИ.Въпреки всичко - С УВАЖЕНИЕ ОТ МЕН joro959.
Боже мой, боже. Защо ми наказваш с тоя. Помогни ми моля те!
Нямам думи добре, че нямам такъв човек до себе си.

Редактирано от автора , 10.02.2011 00:52:20

Гледайки писаното отново се убеждавам, че здравеопазването е в криза...
Само остава лaйнoвозeщия кит да пусне 7-8 дълги и безсмислени поста, завършващи с някое от психаделичите му стихотворения и картинката е пълна...

Народът прост,
животът - тежък, скучен.

--------------------------------
--------------------------------
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола