Популярни снимки за

Всички снимки
Продавам Canon EOS-1Ds за 1700 лева. Камерата е в мн.добро състояние със сменен преди 5 месеца затвор при Зентекс. След смяната на затвора са снимани около 3,4 хиляди кадъра, дори не съм сигурен дали има и толкова.
По-късно днес ще добавя и снимки на тялото в профила ми. Има си книжки, кутия, зарядно, 3 броя батерии и като бонус давам и чанта.
Много добре знам, че има продадени скоро такива тела и за 1500 лева, но всеки си преценява стоката, сменен затвор за тяло на години е лично за мен плюс, затова и цената е такава. Смяната за зтвора ми струваше 500 лева.
Причината за продажбата е 5Д. Исках да си го държа за второ тяло, но се налага да го продам. Няма смисъл да обяснявам за качествата на тези тела, който има интерес знае за какво става въпрос. Предпочитам да се продаде в София, за да се види и огледа пред мен, но ако се наложи бих пропътувал някой, друг километър и в провинцията, но това тяло по куриери няма да го пращам.
Телефона ми за връзка е: 0888797671 или на лични.
Стефан Димиев
снимки на камерата: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&USER_ID=24225
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола