Популярни снимки за

Всички снимки

За сайта - АЗ! Искам

Искам да има поле, в което да се показват всички гласували!!! Само в менюто/профила на автора който иска да смята ! иска ми'се някой да си изядът **** :)))
... ама няма да стане...
аз пък искам на първите 10 ПРОфи автори гласа да е не 10 а 100 точки
... и да има постоянна бланк снимка - вдясно на първа страница - "Цвете на деня" и "Цвете на седмицата"
firefighter, казваш, истината за едни, а за другите пълната власт
Съгласен
akuji - така де ,требе да има апартейд и расова дискриминация
Би било чудесно, но... можем да забравим....
Аз искам ....................... каса с бира и кюфте за мезе
Искам карето за добавени любими снимки да не е само 1 ред
Понякога се налага ,като търся някоя любима снимка, да прелиствам 101 страници... не е нормално това
aradia_ , съгласен
Пред вътрешната красота няма дискриминация. Верно че има толерирани автори, но за "лош късмет" от тях няма талатливи... Все пак мисля че този сайт е най-балансиран в БГ откъм снобски недомислици, може би след "photomoment". Ако хвърлим бегъл поглед в "култа" и "форума" положението е наистина тревожно...
Ох, наистина,ако се гледа форума (за култа нямам наблюдения)- там освен да се карат кой е най-велик, да се дуят, да създават скандали- друго не знаят ... Тук наистина понякога се толерират леко некачествени снимки, но атмосферата е мнооооооого по-спокойна, по-ведра, по-хубава, може спокойно да се развива таланта без някой да го убива още в зародиш с прекомерния си егоцентризъм...
Така че-поздрави за всички в сайта- прекрасни сте
Мен пък точно забележките и критиките много ми помогнаха. Мога спокойно да благодаря на firefighter и на nsirakov, който често беше нападан от масата хора в сайта, и други естествено, но за тях първо се сещам. Така че не е излишно да се стремим към по-качествени снимки, независимо от наличната техника. То бива бива ведрост, ама чак пък толкова
Домашна ракийка, зелена салатка с кръшни мезета, агънце в пещ с руйно вино и готина компания наоколо
"Домашна ракийка, зелена салатка с кръшни мезета, агънце в пещ с руйно вино и готина компания наоколо
"...а крем-карамела защо си го изпуснал :)
Аз си държа на касата с бира и отивам да си изпълня желанието
И аз съм за КремКарамеллллла и да е от кравешко мляко с повечко захар, та къ'т попрестои в магазата да се залои отзозгор .... да му е лесно рязането и да има човек какво да ближе по лъжицата Иначе, какво им е на исканята, та са толкова трудни за реализация - унификацията ли или прагматизмЪт ?
Естествено, че чрез критиката се надгражда, естествено,че е много,много полезна, и на мен много ми помага, не се сърдя като ми поднасят критика, а се уча от нея. Но едно е критика тип съвет, а друго е "Вижте ме колко съм велик, а вие колко сте жалки" все пак
.

Редактирано от автора , 03.04.2011 23:23:41

.

Редактирано от автора , 03.04.2011 23:24:37

,

Редактирано от автора , 06.04.2011 10:34:35

Има градивна критика, целяща да помогне на човек да израсне, което е чудесно... Но има и друга, злобна, обикновено изказвана от хора с големи комплекси... Мисля че всички можем да дадем примери и за двете
Едва ли има някой в БГ-пространството който да е нападан неоснователно повече от мен. Имал съм пререкания и с Н.Сираков в други сайтове, но това не ми пречи да го уважавам и ценя. В този сайт намерих прекрасни приятели, което според мен си заслужава търпенето на комлексарите с "медали"! :) Разбира се нищо не ми пречи да ги посоча поименно, което няма полза и не би променило нищо в сайта.
По идеята на SMURFF-а предполагам няма да бъде изпълнена, защото как ще успяват да си кичат гласове ако всичко е видимо. То в "култа" преди години уж се виждаше, но хората си правеха по 10-тина профила и си гласуваха сами заедно с 2-3-ма подобни "приятели"... Рейтингите бяха високи до небето без каквото и да е покритие. Така че... няма полза от промяни :)
" ... Тук наистина понякога се толерират леко некачествени снимки, но атмосферата е мнооооооого по-спокойна, по-ведра, по-хубава, може спокойно да се развива таланта без някой да го убива още в зародиш с прекомерния си егоцентризъм...
Так­а че-поздрави за всички в сайта- прекрасни сте"

да, леко, спокойно и ведро се източват карти с безсмислено нащракани баири, залези, калинки и т.н.
и така в цялата плява пропускаш това, което си заслужава да се види.
и в цялата спокойна атмосфера започваш да си вярваш, че се развиваш...
със здраве
Blackthrone, всеки е свободен да вярва в каквото си иска- дори и в себе си Но, както се вижда на други места- от прекален егоцентризъм се стига само до скандали . Вярно е- някои наистина са го обърнали на място за съхранение на домашни снимки....
Истината е някъде между критиката и поощрението Нито само едното, нито само другото води до развитие. Поне така мисля ...

Редактирано от автора , 04.04.2011 10:46:45

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола