Популярни снимки за

Всички снимки

И кво праим ся .. ;-)

Зачудих се и реших да пообменим опит кой как съхранява снимките.Нормално е след година-две снимане компа да започне да се задъхва и разбира се следва логичния въпрос ..(виж заглавието) :)
Отделно познавайки машините,не мога да се доверя че няма да ме сюрпризира някой ден я с изгорял хард я друго.
За себе си мога да кажа че личните снимки,екскурзийки,моренца и т.н. си ги разпечатвам.Иначе подбрани снимките ги копирам на дискове.Обикновено като обработвам снимките си правя и копия от по 300-400кб,които после оставям на компа с цел пестене на място.Роу файлове като снимам,сори ама заминават в небитието :)
Поздрави и си останете със здраве!
ами даже и тия по 300-400к няма смисъл да ги държиш на компа. Слагай ги тука в сайта и всичко ще е ок. Гледай само колко народ правят така тук
Аз съм намерил решението с преносим твърд диск. И по-ценното едновременно на компютъра, и на дискове...
Външен хард :)
И аз, като Стефанов плюс дубъл на ЦеДе
Аз ги пазя на компютъра. Имам второ копие на външен хард диск и трето копие на DVD-та. Дано не се налага да правя четвърто, че и тези достатъчно трудно се контролират като станат повече. Въпреки че отсявам само най значимите за дадения момент пак в един момент вероятно ще станат доста. Хубавото е че с времето започвам да трия от старите които вече не ми харесват особено тъй като ми се е изменил погледа върху начина по който трябва да се снима една снимка :) Тогава идва проблема със синхронизирането на копията от DVD-тата. На всички които смятам че има смисъл пазя Raw, голям джепег и малък джепег от 800px. Пиянски снимки от разни дискотеки не виждам смисъл да пазя RAW така че за сега не го правя :)
Повече хард пространство в компа/640+320,като малкото е чекмедже,дето не се бара/,+външно хардче не по малко от 500гиг
Мале мале,вие сте сериозни.Аз с моите 160 гиги съм за никаде.Обаче пък съм си приготвил една папка с около 300 снимки за изкарване на хартия в събота.май съм се забравил и от към лятото нямам нищо вадено.Друго си е на хартия :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола