За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Привет на всички Никонци
Искам предварително да се извиня, ако има вече такава тема, просто никъде не попаднах на нея.
Искам да помоля всички вас, които имате опит с пазаруването на обективи и фототехника през Интернет да го споделят.
Говоря в частност за ebay. Аз си пазарувам от доста години там разни други стоки без никкави проблеми. Сега искам да си взема обаче обектив. Въпросът ми е как стои въпросът с гаранцията?
Ако някой може, да сподели
Искам предварително да се извиня, ако има вече такава тема, просто никъде не попаднах на нея.
Искам да помоля всички вас, които имате опит с пазаруването на обективи и фототехника през Интернет да го споделят.
Говоря в частност за ebay. Аз си пазарувам от доста години там разни други стоки без никкави проблеми. Сега искам да си взема обаче обектив. Въпросът ми е как стои въпросът с гаранцията?
Ако някой може, да сподели
Skoro si kupih telefon. Okaza se 4e e star smenili sa mu van6niq panel samo za da si mislq 4e e nov. Pomoloha me da go varna obratno no kato presmetnah razhodite ne mi izlqzoha smetkite, taka 4e si go dadoh na remont tuk
а от коя държава си го поръчал/а?
Аз до сега не съм имала проблеми с пазаруването в ebay, но не съм купувала фототехника и не ми се иска парите да ми отиват на вятъра
Аз до сега не съм имала проблеми с пазаруването в ebay, но не съм купувала фототехника и не ми се иска парите да ми отиват на вятъра
От Таиланд
Така като поразгледах цените в ebay - дори излиза по-скъпо отлкото да си го взема от тук.
Така че тази опция отпада
Така че тази опция отпада
Гаранцията е описана от продавача в e-bay. Изпадат много изгодни неща. Щом си натрупала опит в пазара - гледаш рейтинга на продавача и броя продажби.
moq be6e s 100 reiting no...
За да коментирате, моля, влезте в профила си!