За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Zdraveite,
nikude ot nastroiki ne namerih kak se iztriva profil. Nqkoi znae li kak stava?
Mersi
nikude ot nastroiki ne namerih kak se iztriva profil. Nqkoi znae li kak stava?
Mersi
профилите не се трият доколкото знам, можеш да изтриеш снимките без тези от конкурсите
za cel zivot
Профилът е като задника — трудно-достъпен за своите очи, но всеки си го носи, пък другите да му се радват според достойнствата!
Редактирано от автора , 06.03.2011 01:30:23
VoxGabrieli - vox Dei !
VoxGabrieli
Значи отправяш няколко селски обиди към някой автор, после качваш някоя друга крадена снимка и не профила ами чак и ще ти забранят достъпа до сайта!
И какво правим ако не сме съгласни вече с условията на сайта? Изобщо не си спомням кога съм се регистрирал и кога за последно съм влизал тук, но днес намерих мои лични данни в един украински сайт и линк че са взети от тук и се логнах с намерение да си изтрия профила и се оказа че не мога да си изтрия нито профила, нито дори снимките. Може да ме изтрие само администратор и то само при нарушаване на правилата на сайта. Бива ли така да ме карате насила да хващам кривия път?
А, га яди кифтйетътъ (т.е. регистрира се) нйе рива! А?
Сега така ти се пада - за цял живот, с профил във 4coolpics!!! Да видиш на нас лесно ли ни е...
Сега така ти се пада - за цял живот, с профил във 4coolpics!!! Да видиш на нас лесно ли ни е...
Саита не работи с лични данни, така че има некаква грешка. А ако някои си ръси личните данни навсякъде в интернет е друга бира....
За да коментирате, моля, влезте в профила си!