Популярни снимки за

Всички снимки

Втора и трета награда в конкурс „Кукерландия ” за elenajs и kshivacheva!

Виктор Гуцев спечели първа награда на традиционната фотоизложба – конкурс „Кукерландия ” в Ямбол. Наградите бяха връчени днес, по време на официалното откриване на изложбата от допуснатите до финалния тур 40 снимки в конкурса. Изложбата е подредена в ХГ Жорж Папазов.
Второ място във фотоконкурса заслужи Елена Стефанова - elenajs, а третата позиция е за Калина Шивачева – Стойчева - kshivacheva. Специална награда за снимка от фестивала в Ямбол получи Петя Здравкова. Част от отличията бяха и наградите на спонсорите: - специална награда на списание "ВАГАБОНД" - представяне на автора в списанията на издателството получи Марин Маринов; - специална награда на ArtPrintShop и "Фактор" България: Отпечатване на 10 авторски фотографии, получава Димитър Варийски. Призът за най-млад фотограф, допуснат до участие в изложбата е за Диляна Василева.

Честито!

Редактирано от администратор , 14.03.2011 14:47:26

Честитооо
Благодаря
Браво и честито!!!
Браво и на двете!

Браво и честито! ... както виждам снимките на наградените COOLежки са от фестивала в Симитли ,така че се чувствам и аз съпричастен ,след седмица ги чакам при мен да почерпят
Даммм колегаааа Firefighter ама гледках оценените от Вас снимки и останах разочарована колега имаше бая лоши попадения а оценени доста добре

Редактирано от автора , 05.03.2011 22:35:02

Браво!
silvia ... cool-ежке бъди конкретна инак оставам с вчепетление ,че някой друг е написал коментара по горе
Няма такова нещо не сънувайййй такива неща просто се видя коректно как оценява журито в Ямбол не по имена и по шуробадженащина а по кадри
Браво !!!
Честито!
Хей,хей,хей! Честито! Поздравления! :):):)
Честито
Елена Стефанова със снимката си Акордеонът... - завоювала втората награда в Кукерландия 2011 - Според председателят на журито проф. Петър Абаджиев, Елена и Калина са млади таланти, на професионално ниво с бъдеще във фотографията

Калина Шивашева, с две от трите си снимки в изложбата - Кукерландия 2011 и грабналатретата награда със снимката "Когато очите говорят"

Стефан Стефанов със снимката си "Започваме..." участник в изложбата - Кукерландия 2011

Още участници в изложбата публикуващи и в този сайт бяха Диляна Стойчева, Стилян Стойчев, Венцислав Гълъбов, Росица Василева, Димитър Варийски.

кадър от откриването на изложбата, която бе съставена от 40 кадъра, отлично разпечатани на формат 60х40 сантиметра и рамкирани с антирефлексно стъкло. Портретите и репортажните кадри стояха прекрасно. Мое мнение, но това се налага като традиционен изложбен формат, хем позволяващ на зрителите да виждат добре кадъра и в същото време да отсява некачествените или преобработени снимки

Редактирано от автора , 06.03.2011 09:21:58

Венци, снимката на Елена е от Перник , не е от Симитли.
Браво на всички участници и на наградените в изложбата, браво Елена не бях виждал кадърът ти, много е добър! Много се радвам за вас!!!
Честито!
spstefanov ... благодарим за представяне на куулпикс участниците ,можеше да щракнете и снимките на Диляна Стойчева, Стилян Стойчев, Венцислав Гълъбов, Росица Василева, Димитър Варийски да е по подробн репортажа ,а за наградените съм организирал тази събота духова музика и (баби) мажоретки в Разложко ... да почерпят
Да се запиша и аз!:)))
Специалната награда за снимка от Ямбол е моя!

Редактирано от автора , 06.03.2011 11:07:03

Ели и на теб браво и на всички участинци
Честито!
Поздравлния отново!
Благодаря на всички за поздравите и на spstefanov за репортажа!
Поздравления към всички!Радвам се,че споделям снимки в този сайт !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола