Популярни снимки за

Всички снимки

Кой иска да стане милионер:):):)

YouTube - Who wants to be a millionaire in Bulgar...
Източник: youtube.com
&feature=player_embedded

Да се смееш ли... да плачеш ли
Стига бе!!!Това не може да е истина!!!
Както казах на едно друго място - щеше да е смешно, ащо не беше тъжно... И тази учи за ЙОрисКа!
БГ трагедия
Не-е-е-емам думи ...
Стигнахме американците... А как им се подигравахме за липсата на обща култура и за закърнелите им мозъци... Това чудо ще стане съдия някой ден, няма да можеш да му стигнеш носа с лайняна пръчка, ще си живее консуматорския живот и ще гледа отвисоко нечифтокопитните хора около себе си...
както е казал Аркадия : "И тази учи за ЙОрисКа!"... в БГ девалвацията на образованието вследствие неадекватното ниво на познания достигнати след платено висше образование е отчайващо ,няма незаписал/а/ висше и незавършил/а/ ,и магистрите станаха повече от бакалаврите , а бакалаврите повече от завършилите средно образование ... като цяло дипломата за висше стана като свидетелство за раждане ... и сега ще си носим последствията - доктори ,юристи и икономисти , педагози и психолози безпрепятствено взели дипломи ще определят как да се лекуваме ,да търсим справедливост , как да просперираме икономически , даскалки учейки децата ни по записките от лекции в дискотеките и психолози/жки/ продукти на така модерната дисциплина - психология ,преподавана от дърти перверзни пергиши с докторски титли /имам впечатления по темата от ЮЗУ - Благоевград/кадруват бодро и повсеместно ... с една дума - трагедия
няма незаписал/а/ висше и незавършил/а/

аз съм точно такъв случай
Аз бих възразила срещу подобно генерализиране (за американците,пък и за нашите) и наблюденията ми са от първо лице...особено що се отнася до поколението на горе-показаната дама (в "Милионер"-а)и подрастващите в момента. Но истина,че е всяко стадо си има мърша,това е.
Напълно съм съгласен с jordan - не бива да се правят обобщения за която и да било нация. Конкретно за американците (без да им адвокатствам) смея да твърдя, че всеки в своята си област е отличен професионалист, истински отдаден на работата си. Разбира се има и изключения, но къде ли ги няма. И е време да скъсаме с превратната представа за лошото (тъпото, недостатъчното и т.н.) американско образование. Просто нямате представа в каква дълбока заблуда сме ние българите в това отношение. Имам две дъщери, които учат в обикновени, общински училища. Няма да ви разказвам, защото най-вероятно няма да ми повярвате. Но американците са хора, които инвестират много сили и средства в образованието.
И накрая (стана малко дълго, за което се извинявам), най-ме е страх, че тая по-горе един ден верно може да стане съдийка. И да отсъжда кой крив - кой прав! Втриса ме!!!
Arcadia,По-вярно не може да бъде казано!
А дали това не е добре нагласена постановка, защото в момента гледам Стани богат и виждам, че минималната сума е 250лв. (не 400), а максималната - 100 000лв (не 200 000)
И в гръцката версия имаше подобни издънки и даже по-зле! Май всичко се прави за гледаемост!
Май всичко се прави за гледаемост!
продуцентите избират и селектират тъпи парчета ,после гледайки ги на ТВ-то вечерта си казваш - ебати кратунките ,аз съм по добър от тях и пускаш ЕсЕмЕси докато разбереш ,че просто не си в играта ... и за да напудрят имиджа на предаването после подбират политици и артисти ,чалга певици и метреси със силиконови цици ,депутати , щерките и синовете на богати тати , клатикурковци с "блестящ ум" и перковци със свежа мисъл дето посвещават спечеленото щедро и безпрекословно на благородни и дарителски мисии ... бахти пародията ,цирк БУШ!
:)))))))))))))))))))) лелелее
leleeeeeeeeeeeeeeeeeee ....
firefighter
Баси кефа... С каквато и цел да е направено това, нарочно или случайно, във всеки случай главата ми не го побира. Чудя се как е възможно, макар че явно е възможно...

Нейния опонент от америка :) Най - добрият играч в стани богат ...
Източник: vbox7.com
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола