Популярни снимки за

Всички снимки

Откриване на фотоизложбата "Туризъм и пътувания 2010" - петък, 15.04.2011 г. от 19.00 ЧАСА в Централни хали - София. Победителите във фотоконкурса .

Честито на победителите и на всички взели участие!
Поздравления!
Браво, чудесни снимки!
Честито на всички наградени!!! Чудесен избор на журито....
Браво!!!
Поздравления!!!
Браво, чудесна селекция!!!
Поздравления за победителите!
Поздрав­ления за победителите!
Поздрав­ления за победителите!
Честито на победителите!!!

Ужасно много ви благодаря, приятели!!! Много съм радостна и заредена положително от емоцията :) Страхотна и абсолютно неочаквана изненада.

Още веднъж - Благодаря! :)
???

В изложбата ще участват 76 фотографии от 40 автора:milkovi2006, Muzka, kokofresha, burberry, Laura, teototi, nikolnikol, rokoko, eli_100, v_ern, akuji, elina, Vladislava1306, petikri, stilly, stelka, holandeca, kshivacheva, angeo, Donsky, Valedon, Arcadia, flagumdei, iasen_vd, blackthrone, svs, stepcho, kardjel, aradia_, elenajs, ceco, invisible, mishona, , zarzavat, vlado_kliucha, rosy, ivanandreev, ilavi17, stefanova, Ninski
Браво на всички!Поздрави!
Поздравления!
Честито на победителите и от мен! Страхотни кадри! Поздравления с пожелания за все повече такива кадри и преживявания!
Последен срок за приемане на снимки за журиране и изложба на Фотоконкурса "Детски забавления и пакости" - на откриването на фотоизложбата "Туризъм и пътувания 2010" - петък, 15.04.2011 г. от 19.00 ЧАСА в Централни хали - София.
Изложбата е наредена, стана страхотна, очакваме ви на откриването за да се насладите на изключителната селекция на журито
Ако не ни мине черна котка път - там сме!

На участниците в изложбата са поставени съответните отличителни знаци :)
А аз се чудех откъде се взе това червеничкото :) Благодаря за него и за номинацията. Поздрави на всички участници и най-вече на призьорите!!!
Аз пък се чудех дали нарочно се е търсил ефектът на филмовата лента с рамките на снимките или просто така се е получило

Днес разгледах изложбата в халите - снимките на хартия са много по-добри отколкото в нета.

Поздравления за всички участници - снимките са страхотни - никак не завиждам на журито как е успяло да избере най-добрите - на практика всички са такива.

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола