За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Честито на победителите и на всички взели участие!

Поздравления!

Браво, чудесни снимки!
Честито на всички наградени!!! Чудесен избор на журито....

Браво!!!
Поздравления!!!

Поздравления!!!

Браво, чудесна селекция!!!
Поздравления за победителите!

Честито на победителите!!!

Ужасно много ви благодаря, приятели!!! Много съм радостна и заредена положително от емоцията :) Страхотна и абсолютно неочаквана изненада.
Още веднъж - Благодаря! :)

В изложбата ще участват 76 фотографии от 40 автора:milkovi2006, Muzka, kokofresha, burberry, Laura, teototi, nikolnikol, rokoko, eli_100, v_ern, akuji, elina, Vladislava1306, petikri, stilly, stelka, holandeca, kshivacheva, angeo, Donsky, Valedon, Arcadia, flagumdei, iasen_vd, blackthrone, svs, stepcho, kardjel, aradia_, elenajs, ceco, invisible, mishona, , zarzavat, vlado_kliucha, rosy, ivanandreev, ilavi17, stefanova, Ninski
Браво на всички!Поздрави!

Поздравления!
Честито на победителите и от мен! Страхотни кадри! Поздравления с пожелания за все повече такива кадри и преживявания!

Последен срок за приемане на снимки за журиране и изложба на Фотоконкурса "Детски забавления и пакости" - на откриването на фотоизложбата "Туризъм и пътувания 2010" - петък, 15.04.2011 г. от 19.00 ЧАСА в Централни хали - София.
Изложбата е наредена, стана страхотна, очакваме ви на откриването за да се насладите на изключителната селекция на журито

Ако не ни мине черна котка път - там сме!

На участниците в изложбата са поставени съответните отличителни знаци :)
А аз се чудех откъде се взе това червеничкото :) Благодаря за него и за номинацията. Поздрави на всички участници и най-вече на призьорите!!!
Аз пък се чудех дали нарочно се е търсил ефектът на филмовата лента с рамките на снимките или просто така се е получило

Днес разгледах изложбата в халите - снимките на хартия са много по-добри отколкото в нета.
Поздравления за всички участници - снимките са страхотни - никак не завиждам на журито как е успяло да избере най-добрите - на практика всички са такива.
Поздравления за всички участници - снимките са страхотни - никак не завиждам на журито как е успяло да избере най-добрите - на практика всички са такива.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!