Популярни снимки за

Всички снимки

Първа награда за конкурса "Красива всеки ден..."

Драги Форумци, настъпи дългоочакваният момент да наградим първата победителка във конкурса "Красива всеки ден...".

Тъй като е краят на месец Декември а както знаем няма по хубави празници в годината, сайта за забавления и фотография CoolPics и Дима Стил решиха единодушно да оценят победитeля с няколко дена по-рано от предвиденото за да може самият модел да се възползва от наградата си преди Нова Година и да бъде красива и неотразима за самият празник.

Измежду 40те най-рейтинговани снимки безспорният лидер засега се оказва BORISSOV с цели 11 снимки измежду 40 избрани с най-голям рейтинг.
По тази причина жури в състав Пламен Ташев и Управителя на салони за красота Дима Стил - Дима Тодорова определиха снимка "Деси" с автор Никола Борисов, като победител в конкурса за Месец ДЕКЕМВРИ.
http://www.4coolpics.com/show.php?gal=58&ord=votes&id=29023

Напомняме, че Модела има право да ползва еднократно услуга на стойност 100 лева в салоните за красота, като повторно класиране на същият модел не се допуска.

Награждаването ще бъде на 23 Декември на официалното Коледно Парти на "Дима Стил", което ще бъде отразено в медиите и на него ще присъстват както Журито на фотоконкурса, така и награденият модел и съответно Фотографа.

Борете се за следващите награди и се ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!

Всеки месец(от началото до края на конкурса - 10 поредни месеца) 40 - те снимки с най-висок рейтинг от гласуването на публиката ще бъдат разглеждани от жури и ще бъде избирана само ЕДНА фотография(независимо кога е качeна).
http://www.4coolpics.com/k_krasiva.php

Редактирано от администратор , 10.03.2006 17:03:12

браво добра снимка
но имам забележки към снимката
ръцете са отрязани много лошо
и за съжаление виждам тази тенденция и в други снимки на борисофф и е желателно да се поправи
честито на Борисов определено тои е автора които заслужава наи много да спечели наградата
Честито и от мен!! Заслужена награда!
Поздравления и за двамата!!!
BRAVO Borisov i CHESTITO na modela !!!
Честито и от мен!!!
и аз съм на мнение.че едни от най-добрите снимки в конкурса на BORISSOW!браво!Честито и все така!;);)
Честито и от мен! Хубавото си е хубаво!

Честито и на двамата!!!
Благодаря, благодаря :-) Всъщност за първи път печеля каквото и да било, така че съм изключително поласкан:-)
Надявам се да ви видя всички утре в Кмета, ще доведа и Деси :-)
аз този път съм пас за кмета
поздравявам Борисов, но имам една молба към него...нека не препълва конкурса със снимките си и да даде шанс и на останалите участници
Ми като всичките са му красиви, сам ли да си ги гледа? препълвай, препълвай и нас с красота
ми тогава няма да има смисъл от конкурс, Си:)просто ще бъде вторият профил на Борисов:)
А,бе, само аз ли се боря за справедливост по форумите?! Явно трябва да се откажа...

Аз не искам да взимам страна, но все пак в конкурси за скулптури например или за архитектура участниците дават по един свой проект. Хайде, нека в нашият случай да не е само едн аснимка, но може би не би било лошо да има ограничение. От друга страна пък ако всички правят като снимките на Борисов ( за които го поздравявам най-сърдечно) няма да име мнения, че не давал шанс на другите.
Елриша е хвана яд, че не спечели и почна да реве от мъка... "дайте шанс на другите.."
хехе, това също е възможно.
Lamer,shto za prostotia?!
znaete li kakvo - Elrisha spira izobshto da se obajda za kakvoto i da e...ne haresvam licemershtinata,podmazvaneto i nespravedlivostite...produljavaite si v sushtia duh - az shte si mulcha!
Veseli praznici!
Ей elrisha не се ядосвай за тези неща! Ти имаш толкова хубави снимки! Моделите на Борисов наистина бяха красиви, аз също гласувах доста за него. Друг е въпроса, че една жена в BG не може "всеки ден"(както и беше заглавието на конкурса) да изглежда така. Но това няма значение, той показа доста добри модели и прекрасни снимки.
И недей да мълчиш за това е форума да кажеш свободно какво мислиш!
Весела Коледа ти желая и много красива Нова година
Елриша - ми така звучиш отстрани... "борец за правда", звучи жалко направо...на мен не ми пречиш, имаш нелоши кадри, ама хленча ти в темата предизвиква асоциации... толкова ли не можеш да губиш... ... приемай нещата по-спокойно... не си единствена в този сайт...

Редактирано от автора , 28.12.2005 08:50:39

Ламерчо,личи си че не ме познаваш,така че,ако обичаш, не прави такива генерални изводи!
Айде със здраве!
като те слушам как говориш цяло щастие е за мен, че не те познавам
Благодаря за поздравите:-)
Леле, що с лошо, хора :-) Чил аут малко, нали сме тук, за да се забавляваме???
Alone: о, вярвай ми, има жени, които изглеждат така всеки ден :-)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола