Популярни снимки за

Всички снимки

Фотоконкурс на летище София

http://www.touristmedia.info/bg/articles/Министерство-на-транспорта-и-летище-София-обявяват-фотоконкурс/6618/index.html
spstefanov...
Мерси за информацията
Странното е, че точно преди да си включа компютъра и да видя новината, си мислех да поснимам там
aradia_ и аз наскоро си го мислех но ми казаха че охраната разгонва желаещите дето се навъртат с апарати покрай оградата дори.

Иначе има площадка за фотографи на самото летище но таксата май е доста солена,това от нета аз не съм ходил и немога да го твърдя.

Редактирано от автора , 02.04.2011 16:14:08

E, при положение, че вече е обявен конкурс от самото летище, би трябвало да допускат фотографи. Иначе би било безумие... Ако примерно се съберем 3-4 човека и отидем... не би трябвало да ни гонят А дори и да има площадка, за която се заплаща, не би трябвало ние да плащаме, нали им правим реклама
мдааа,добре звучи
Еми, тогава защо не организираме нещо тук... някаква срещичка за идната събота или неделя? И направо да им се явим на място с принтираната новина от сайта им, за да няма кой-разбрал, кой-недоразбрал..
Може да си залепиме отпред и на гърба по един лист с надпис "Ни мъ бийте,аз съм от конкурса"
Сериозен награден фонд!
Успех на всички участници! Представете достойно 4coolpics!
"Пълната информация за фотоконкурса може да бъде намерена на интернет страницата на летище София от 4 април 2011 г."

http://www.mtitc.government.bg/page.php?category=92&id=4803

Да се надяваме, че ще допускат на определени места да се снима!
И, че ще има в "пълната информация за конкурса" къде са тези места!!!

"За информация:
Костадин Вардев, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 620/301
GSM: 0886 843 060
Тел: 02/ 9409 416
e-mail: kvardev@mtitc.government.bg
e-mail: press@mtitc.government.bg"

От сайта на Министерство на транспорта.

Редактирано от автора , 03.04.2011 13:06:29

Айде народе на летищетооо!

http://www.sofia-airport.bg/pages/content.aspx?lm01=121

Редактирано от автора , 04.04.2011 18:43:31

http://www.sofia-airport.bg/pages/content.aspx?lm01=121

Редактирано от автора , 04.04.2011 18:50:06

T.e. "От 4 април до 16 май, участващите в конкурса, получават правото в работните дни от 8:30 ч до 17:00 ч., безплатно да правят снимки от площадката за любители на авиационна фотография на Терминал 2 на Летище София. "
Някой записа ли се вече кооолеги и кооолежкии ?
Здравейте приятели! Някой може ли да ми каже какво ще рече това условие: Подготвена за печат (над 240 dpi) 40х27cm, с прикачен цветен профил? Благодаря Ви предварително!
Re: Kanov
Хм, ти пък кой си?
/////40x27см/240pixels/inch/sRGB/////
Ако ви се снима през мръсни стъкла и с висяща охрана на главите ходете и снимайте,аз днес ходих..........поснимах колкото да не е без хич и след 15-20 минути си казах че времето ми в случая е по-ценно и се разкарах
Терасата е идеална за ресторант в който обаче хапващите задължително трябва да си носят тапички за ушите защото ще останат с впечатление че са си навряли главата до компресора на някой климатик
И още нещо - паркинга се заплаща НЕ на изхода а вътре в терминала
През стъкла казваш...и аз така си го преставях . То целия конкурс ми се струва странно недомислен с тези покъртителни условия Хубава работа, ама ......
nikolnikol мдаа.........всъщност тази тераса/площадка не е замислена за тази цел а в последствие някой се е сетил че вместо само чистачките да я метат от време на време може и с друга цел да се ползва,мястото и не е добро,точно отдолу по средата е сградата с ръкавите за самолетите а това разполовява яко гледката.В лявата част има гледка....естествено през стъкло към вече кацналите и паркирани самолети а в дясната част се вижда пистата ама е далече и се иска хубава оптика иначе ядец
Може да постна в темата някой "шедьовър" от днес.

Гътналия се ръкав

На тези малко съм им пипнал баланса на бялото че от стъклото синеят + ресайз и нищо друго

Редактирано от автора , 14.04.2011 00:48:50

Този конкурс ми се вижда доста безмислен Трябва да си луд късметлия, за да си запазиш от предишния ден, идеалните фотоусловия за заснемане а това стъкло през което се снима е тортата на черешката ...
И нещо което съм пропуснал гледам:
Все пак някой ако ходи по възможност нека да е в понеделник или петък,в тези дни имало най-много полети,демек повече самолети кацащи и излитащи,това разбрах докато бях там и на фокус Но преди това да се регистрира на сайта им и да удари един телефон за заявка 02/937 20 63 на който ще трябва да съобщи потребителското име (USER.xxxx) което е получил в имейл на пощата си!

Редактирано от автора , 14.04.2011 11:03:58

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола