Популярни снимки за

Всички снимки
Имам възможност да си купя Canon 400D изгодно.Моля ви за мнение :)!
Благодаря предварително:)!
Като цяло няма да ти попречи да снимаш
Това примерно съм го щракнал с такъв и със стар ръчнофокусен обектив Вивитар
Да,предполагам че всичко е в умението да снимаш,не в апарата,но исках да разбера,и ако може ти да ми кажеш като притежател на този модел,какви дефекти е възможно да даде и като цяло доволен ли си от него?
Попрочетох из "канон-страниците" техничеки хар-ки и т. н. ,но исках мнение от човек,който го има :)
Взимай смело, машинката е добра, стига да е запазена.

Но погледни първо и сподели тук серийния номер, ако го взимаш втора ръка.
Аз снимам с Никон, канонът беше на един съфорумец, който го ползва дълго време и сега е пък в ръцете на друг и продължава да си снима безотказно. Питай автора piliev за повече инфо.
Благодаря ви,вече съм малко по-уверена !
Собственикът ми звучи сериозен човек,ползвал го е 2 пъти годишно при пътувания,продава го поради неизползваемост.Ще го зареди,за да го пробвам в негово присъствие.Вдъхва доверие засега.
Четох и в испанските форуми,хвалят модела,да се надяваме др. седмица да почерпя тук за придобивката.
Още веднъж благодаря !
Лека вечер
http://www.jerseyinsight.com/Classifieds/Electrical/Cameras--Photography/canon-400D/

ще съм Ви много благодарен ако погледнете линка. На този остров съм и в този сайт понякога има доста добри оферти, в случая не съм разбирач и нямам представа за този модел, но ми се вижда прекалено евтин? Благодаря предварително...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола