Популярни снимки за

Всички снимки

Real rewy | SAMYANG - 85mm - f1.4

Най-най-най креативното решение за телата на Olympus, във всичките им разновидности!
Огромните минуси: Огромни аберации! които са нищо (наистина нищо) на фона на перфектния детайл и коректност на линийте, както във вертикалата, така и по хоризонталата.
Плюсове: Прекрасна картина и светлоотдаване!

-------------
Прекрасен Обектив! За всеки портретист е просто един малък рай! а за всеки пезажист - няма по-голямо удоволствие! от трудността да покаже дори елемент, без да е напрегнал мозъчните си мускули, благодарение на факта, че фокусното разстояние след 15-ия метър до безкрайност си е едва няколко миниатюрни градуса по посока на въртенете. Това е портретен обектив с много потенциал и много изненади. За бъдещите му притежатели: Няма да си познаете фотоапарата !!:) В най-добрия смисъл на изречението

Ето един Красив кадър, за да придобиете обща представа за възможности:

Iso 100 / F 1.4 / 1/4000

PS Иска ми се да покажа нещо малко вероятно с Оли, от една среща на таланти, в чийто рамки няма да бъдат всички взели участие. Иска ми се заради заслуженото място на подобна фотография в която има емоция и непринуденост в светлинни условия (кошмарни)

ISO 200, 1/3 sec

А без светкавица, в мрачно заведение ... без екстрите на модерния софтуер в прескъпите аналози, този обектив показва завидни, та презавидни качества:

ISO 200, 1/8 sec

Редактирано от автора , 10.04.2011 18:31:37

имаш ли го...лесно ли се работи с него на ръчен фокус...с оли на 1.4 сигурно е трудничко фокуса да е точно където искаш
Имам го и снимам с него почти всичко :) Няма по-креативна алтернатива освен 50мм на ZD ! Въпрос на придобити навици от лентовата фотография е :(
Лесно е до 15-ия метър ... след това си трябва концепция !

Напълно ТВЪРД обектив Фокуса и блендата се управляват, единственно и само от гривните на обектива

Редактирано от автора , 10.04.2011 18:27:26

Kъм АМИНИСТРАТОРИТЕ review

Редактирано от автора , 10.04.2011 00:54:34

ох ... Смърфе дай нещо по така - не от ръка ,от статив с висока скорост и прецизен фокус ,да видим таз резачка в истинския блясък ,че от тез креативно-алтернативни фотки отгоре ми се насълзи окото /лявото/
и да не е от статив, но да е на по-висока скорост, при ниската доказваш, че имаш стабилизация на тялото и евентуално на ръката
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1455841

кажи ми, че може да снима така

Редактирано от автора , 10.04.2011 17:46:41

Ще може
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола