Популярни снимки за

Всички снимки

Покана за официален материал и снимки за в.Старт - Чикаго

Публикувам писмото на редактора на вестник Старт - Чикаго

"Zdravo Plamene!
Poklon pred tvoia talant i usilia da ni predstavish takava krasota ot Podinata!
Pozdravi na nashite sanarodnitsi fotomaystori!
Iska mi se da predstavia sayta v Chicago i USA i molia da mi napishesh za vashata istoria i planove. Da predstavim i niakoi fotografi. Jivot i zdrave - i izlojba mojem da Napravim.
Ne mojah da otvoria parvoto pismo. Pusni go pak ili go napishi s latinitsa. Napishi mi telefona si da ti se obadia.
Mojesh da publikuvash i tozi material, koyto te e zaintersuval i vsichko drugo ot sayta, koeto moje da ti bade polezno.
S udovolstvie ot vazmojnostta da obshtuvam sas sanarodnik, napravil takav strahoteh sayt:
Kl. Velichkov
Redaktor"

Какво ще кажете да изберем jordan за "наш човек" в Чикаго?
Ако и тя е съгласна ще и помогна да напише материал за сайта и да изберем снимки за публикуване във вестника от автори ,които се съгласят да ги предоставят
Можем да направим и изложба - Красива България
Очаквам с нетърпение Вашите предложения!

Поздравява­м всички Българи, които макар и далеч от Родината, живеят с нейните проблеми и радости! Пожелавам на екипа на вестник Старт и на сънародниците ни в Чикаго Весели Новогодишни и Коледни празници!

Редактирано от администратор , 26.12.2005 08:18:56

Чудесна идея !
За
Май няма какво да се умува! Чудесна идея - нека действаме!
И аз съм ЗА
Zdravei Klimente . Edva sega zagledah familiqta na redaktora i imeto na vestnika. S teb i Puzant Kasabian se poznavame ot dalechnata veche 1997g., rabotihme zaedno po evropeiskoto pyrvenstvo po badminton v Sofiq '97g. ..Jimmy i Veselka - Jennifer Ltd, dano ni pomnish..s dobro . Jelaq ti veseli praznici i vsichko hubavo na teb i tvoeto semeistvo!

p.p. za syforumcite koito ne znaqt shte kaja, che Kliment Velichkov e edin ot nai-dobrite bylgarski sportni jurnalisti i e napisal mnogo knigi za golemite svetila na bylgarskiqt sport
Много добра идея !!!
Админ,
нямам нищо против, разбира се.Ще съдействам както и с каквото мога.Може да се окаже добро начинание:)И дано!
Благодаря за пожеланията;весели празници на всички ви!
Иска ли питане?!!
Подкрепям идеята
i az
i az sym ZA
Винаги съм ЗА нови познанства, а защо не и приятелства!!!
Подкрепям!
Поздрави на Чикаго ! Весела Коледа на всички !
Благодарско,Цецо!Живи и здрави!
nazdrave na vsichki !
И аз съм ЗА
идеята е страхотна!
Съгласев съм защо пък не !
Добра идея дано има резон там където всичко е уредено!
И на мен ми допада идеята!
И аз барабар с другите съм съгласна!
Az sam za ideqta,bravo
Идеята е супер
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола