Популярни снимки за

Всички снимки

Д90-то ми мига постоянно

Здравейте! Имам притеснения относно Д90-то ми. Вчера го заредих до край и днес реших да поснимам, но установих, че ток в апарата няма. Заредих го пак, сложих батерията и лампичката в долния десен ъгъл на гърба на апарата почна да мига постоянно дори когато е спрян. Като извадя картата - спира да мига. Това мигане загрява апарата и следователно ми хаби тока.
Освен това като го включа горният диспрей свети без да съм врътнал лостчето до край и не мога да го угася.
И сега - като е изключен му мига лампичката, като е включен му свети помощният дисплей. С първата снимка, която направя след включване на апарата горният дисплей угасва, но пък не мога да го светна след това Някой имал ли е такъв проблем? Ще се радвам на идеи и препоръки. Благодаря предварително!
Пробвай да смениш картата и да ъпдейтнеш фърмуера - това ще отхвърли проблемите с които можеш да се справиш сам. Ако не стане - обърни се към сервиза в София.
Звучи лошо... както ти е казал Стефанов пробвай с друга карта, но по-скоро си за сервиз. За всеки случай може да опиташ да възстановиш заводските настройки (двата бутона отбелязани със зелена точка). Единственият ъпдейт, излизал за Д90, засяга корекцията на изображенията на определени обективи, лошото е, че трябва да качиш файла в картата, а светещият постоянно зелен индикатор е точно за достъп до картата.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола