Популярни снимки за

Всички снимки
Влади - понеже ми е къс бара за съобщенията....
Да си жив и здрав, пожелавам ти много късмет, творчески успехи, пари, щастие, повече радост, нова кола, един МАРК 2, повечко оптика и ..... абе всичко дето си пожелаеж
:))) Хехе, очертава се спаринг между двама ви на тая тема тук, нали!? :)))
Ч.Р.Д. Балевски! Жив и здрав!
Благодарствено, колеги! Приятно съм изненадан от вниманието ви! Съжалявам, че "При кмета" няма да мога да дойда, за да почерпя, но и двете ми щерки довечера имат тържества и, като приоритет в живота ми, съм на тяхно разположение! Наздраве и весело изкарване!

Честит рожден ден и на теб, адаш!

В този тъй тържествен ден аз те приветствам умилен и ти желая гръмогласно в живота всичко най-прекрасно!
Но, питам се, какво ли може по стойност да ти се предложи?
Пари, жени, цветя? - о, всичко туй е суета!
Апартаменти, положения? - това неща са без значения, че липсва ли ти сал` едничко - махни с ръка и плюй на всичко. И ако то не ти е в ред живота е хомот проклет! И туй едничко, чисто, свето.. това е любовта в сърцето! Нека дълго да си жив и се радваш в любовта щастлив!
Честито и от мен!!! Здраве, щастие и късмет желая! Успех!!!
Честито и от мене да си жив и здрав и много щастие
4estit rojden den, Vladi Balevski!!!Pojelavam ti vsi4ki hubavi ne6ta ot tazi godina da budat nai-lo6ite ot predstoqstata....Mnogo usmivki,stastie i zdrave,razbira se!!!:-))))))))))
Честит рожден ден и на теб, Лина!
Lina: И ОТ МЕН
лелеееее ФОРУМЦИ - ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО РОГАТ ДОБИТЪК СИ ИМАТЕ !!!! и при тва (понеже ни умря циганката) ВСЕ ХУБАВИ и ДИВИ
AGISOFT
честито и от мен на господата Balevsky и Agisoft и госпожица(жа) Linа ,да сте ни живи и здрави и много успехи!!!

Редактирано от автора , 22.12.2005 14:37:05

Честит 22 декември, сърожденици!!! Благодаря за поздравленията! Живи и здрави всички и нови успехи!
Наздраве!!!
Честито на всички рожденници!
Честито на тримцата!!! Да са здрави, весели и щастливи - наздраве!
Живи и здрави!!
И весели празници!
само хубави неща !
Леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Честито и от мен на всички рожденници с най-добри пожелания за повече здраве, късмет и усмивки
Весел празник!
И от мен честито на светата тройца! Живи, здрави и всеможещи! ;) Всичко най и леко с алкохолизирането! :)

Хубави, засмени, весели, имотни
и само в леглото потни. ;)
Честито на рожденниците и от мен!
Честито и на тримата и от мен!!! Здраве и любов желая!!!
Честито на тримата и от мен!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!
На рожденниците на патерица...
Честит Рожден Ден!!!
Да сте живи и зрави! Големи да порастнете!

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола