Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер в Равногор / 24 и 25 юни 2011 г./

Както всяка година, така и тази, х-л Панорама в Равногор ще приюти всички, които желаят да присъстват на фотопленера, който ще се организира на 24-25.06.2011 г.Датата съвпада с празника на селото- Петровден. Където и да се намира Равногореца, на този ден гледа да си дойде на село, да се види с близки и приятели, да се разтовари от напрежението на делника, да се повесели, да поиграе хоро до зори. Много гости на селото, случайно присъствали на тези събития, всяка година се връщат, очаровани от запазената традиция.Надявам се да се съберем повечко хора, да поснимаме красотите на селото и околностите, да се позабавляваме.
http://panorama-ravnogor.com/contact/
За резервации- на лични или във форума.

Редактирано от администратор , 23.06.2011 10:13:56

Хайде! Идеята си струва. Който не е идвал, той не знае колко добре си прекарваме.

Местата в х-л "Панорама" са запълнени. Настаняването на всички останали, които желаят да присъстват на фотопленера ще бъде в другите два хотела в селото на цени за двойна стая:
х-л "Борика- 30 лв.
х-л "Равногор"-35 лв.
Моля при записване уточнявайте за кой хотел предпочитате.

Редактирано от автора , 09.06.2011 13:56:20

Както винаги- готови!
Записване за фотопленера- до 20 юни.

Програма за фотопленера:
24.06/­петък/
Настаняване в хотела, свободно време, вечерта среща на цялата група.
25.06/събота­/
Очертава се съботния ден да е изпълнен с много емоции. Предложението ми е да станем по- раничко и да тръгнем към Бекови скали, придружени от нашата каручка с магарето Иван/ всички, които бяха на миналогодишния пленер знаят каква емоция беше/. Връщайки се по обяд от скалите може да си направим пикник на параклиса св."Илия", като за фон ще ни посвири местния гайдар. За целта готвача на ресторант "Панорама" ще се погрижи храната да е готова а бирата изстудена. След като отпочинем продължаваме да снимаме забележителности из района. Вечерта пък ще присъстваме на събора на селото, ще поиграем хоро, ще обсъдим в ресторанта изминалия ден.
26.06.- освобождаване на хотела до 12.00

Който желае да се включи за пикника, моля да ми пише на лични.
Поздрави на всички и до скоро виждане!!!

Капаро за нощувките/ 50 %/ може да изпращате с пощенски запис на името на Йорданка Ангелова Кръстева, гр. Пазарджик, бул. "Мария Луиза" 106.
Моля пишете броя на нощувките и трите имена.
Както винаги, така и сега х-л "Панорама" прави отстъпки в цената на нощувките за организираните фотографски мероприятия.
двойна стая- 28 лв.
единична стая- 20 лв.

Хотел “Панорама” разполага с 13 двойни стаи и 1 апартамент, оборудвани с телефон, сателитна телевизия, минибар, парно отопление и самостоятелна тоалетна и баня.

Ресторантът към хотела има 60 места и предлага изключително уютна обстановка и ястия от българската национална кухня.

На вниманието на нашите гости можем да предложим и следните маршрути:
- връх Света Елена и пещера "Дупката";
- връх Свети Илия и параклиса Свети Илия;
- тракийската гробница;
- невероятната гледка от Бекови скали към язовир “Въча” и Западните Родопи;
- природна забележителност “Фотински водопад”;
- защитена местност “Атолука”;
- резерват “Дупката” разположен в землището на с.Фотиново, създаден с цел да запази неповторимата девствена природа…

Редактирано от автора , 17.06.2011 18:25:44

Списък на записалите се:
1.boerikovi+1
2.kokofresha
3.vilis
4.edito
5.stefanova+1
6.mimoza5
7.beaver
8.svetozarkrastev+1
9.kshivacheva
10.holandeca
11.bucanero
12.norra
13.N Kolev
14.Donsky
15.gery66
16.Иван Андреев+3
17.Росивас
18.dr.Mariela
19.Laura

Редактирано от автора , 16.06.2011 16:22:36

Там сме
Малко ретроспекция в снимки от минали фотопленери

Редактирано от автора , 31.05.2011 17:48:30

Не се и съмнявам. До скоро.
Благодаря.Ама колко готино си прекарваме....Който не е присъствал, той не знае.

Редактирано от автора , 31.05.2011 17:48:10

Ще се радвам да се запозная с всички
И за нас ще е удоволствие.
Пиши ме ;)
Готово!
остана ли една единичка?
Нямам си и идея как ще дойда , но можеш да пишеш и мене :)
Нора

Ицо, ми освен да отскоча до Пловдив да ви взема... има още кандидати пък може и някой на стоп да те качи

Редактирано от автора , 01.06.2011 23:29:43

Нямам време да чета детайли, но има ли осигурен превоз дотам или трябва да се придвижваме на собствен ход? Къде се намира този прекрасен хотел? (колко часа път от София?) Идеята ми звучи повече от прекрасна.
norra, има стая.Да те пиша ли?
bucanero, пиша те. Само ми уточни каква стая и за двата дни ли?
Придвижването е със собствен превоз. Може разбира се да се комбинираш с някой друг. Просто трябва да се разберете.Има възможност и аз да взема някой, който е дошъл поне до Брацигово. Равногор е на около 1.30h-2.00h от София/ зависи от карането/.Ако решиш да се присъединиш, ще бъде чудесно.
Събираме се стабилна групичка. Ще има купон. Хайде приятели. Да се повеселим и поснимаме заедно.
Бройте ме и мен.... този път няма да пропусна
Пиши ме у тефтеро. За максимум дни и минимум стая (в смисъл единична). Търся вариант за придвижване от София. Не че и на стоп няма да стигна, ама ще е по-бавно
Супер. Пиша те.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола