Популярни снимки за

Всички снимки

СБФ - Сдружение на Благоевградските Фотографи

Драги Съфорумци ,имам удоволствието да Ви уведомя ,че с решение №43/19.05.2011 на Благоевградски окръжен съд бе регистирано официално сдружение с нестопанска цел с амбициозното наименование :
"Сдружение на Благоевградските Фотографи"
сдружението има за цел популяризирането на фотографията сред малки и големи ,участие във проекти и инициативи свързани с фотографията и цели да обедини професионални фотографи и фотолюбители в регион Благоевград ,председател на УС е Венцеслав Гълъбов ,членовете - засега са 7 ,но имаме амбицията скоро да се удвоим и утроим
Сдружението има официално лого - създадено по проект на Магдалена Уанли - morven,има официален клуб - бар Дървото /Благоевград/,повечето наши приятели фотографи идвали в Благоевград го знаят ,той е собственост на члена на УС - Юли Механджийски - artista ,също така има и официално фотостудио - студио Имфакт на Васил Пипев - vpower ,който изработи официалните тениски на сдружението ,които може да видите по долу :

Браво за идеята и нейната реализация!!!

От Кюстендил имате фенове!!!
Честито ви!
И да ставате все повече!
Поздрави на СБФ-то от СТБ-то!
Браво! Хубава идея
Това в Сливен го направи Миронски преди доста години, сега имат традиционни изложения на централната улица по коледа и още веднъж в годината, както и много изложби. Пожелавам ви подобни успехи и да имате съдействие от общината по-често. А председателя да умножи членовете!
Честито!!!
Ч Е С Т И Т О!
Крайно време беше да се И узаконите...

Аз се надявам да съм член(ка)-гост на вашата компания

Бъдете здрави и мноого НАЗДРАВЕ!
Браво и честито!
Хубаво!Браво!Направете си и страница във Фейсбука,да можем да следим изявите ви
Браво Венци! Успех на СБФ
Поздравления благоевградчани! По-чести срещи при Дървото и успехи !
Това е една добра новина! Приемате ли любители новобранци в сдружението? Ако - да, пишете ме в редиците си!
Браво, Честито и много успехи!
Поздравления и от мен
Нечовеци! :))))
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола