Популярни снимки за

Всички снимки

Да поздравим Здравко Здравков - zarzavat

Обикновено не е в стила ми да коментирам изказвания като това на smurff , тук дори и да искам не бих могла да го направя - нито от словореда, нито от думите става ясно какво иска да каже авторът и как точно не се прави ??? Така че - БЕЗ КОМЕНТАР би бил най-добрият коментар.
Честито! Закономерно и заслужено постижение.
Като българин, па макар и с немски пспорт, се гордея и радвам на всяко едно постижение българско където и да е- от самата България до всяко едно местенце по света! Още повече, че снимката на Здравко е чудесна!! Радва ме и това, че е оценена подобаващо! Всеки има право на мнение- това беше моето... Здравко, дерзай и прави това, което ти доставя радости и удоволствие! Сърдечни поздрави!
Скъпи и Прескъпи съфорумци! Когато ми зададът въпрос, от сорта на *** вие в Българя, знаете ли какво представлява фокуса *** след изложба (включително) .... исками се да ви го зададат на ВАС ... да на ВАС и ВИЕ да отговорите след толкова Браво и Подкрепа! И аз се чуствам виновен, защото съм гласувал-подкртепил визията но не съм критикувал заради приличие/// сакън ! Груба Грешка!!! Извинявам се, но дори за рождения си ден не бих посмял да си подаря дефокусно зрънце шикер за кафето! Надявам се колегите да ме разберат, а нагазващите в блатото и пристрастните да преодолеят факта, че когато се представя България е хубаво ТЯ да е НА ФОКУС!

Простете! Това е моята истина и ще помоля Аркадия да не ми се обижда по приятелски - направи го от сърце [beer]

ПС:Последният ми негативен коментар (където и да е било!!!)
zarzavat, честито! Подравления за наградата!!!

SMURFF,
като типичен българин с типичен български манталитет, ти не би си позволил да се зарадваш на успехите на някой друг българин. Какъвто и да е кадъра (а той е много добър), по-важното е че е спечелил наградата и то в конкурс, където няма "ти си силно мой човек" и "аз и брат'чеда ще гласуваме за гаджето". Точно в такива моменти се чувствам неловко от това каква нация сме!!! Как може да не се почувстваш горд от факта, че някой с българско име е постигнал нещо повече от всички други? Или за теб е по-важен принципа: щом успехите не са твои, то тогава най-добре е да се "плюе"?
smurf, искрено се притесних, когато видях в колко часа е пуснато последното ти писание. Не е нужно да губиш от съня си заради любител със сапунерка като мен. Приеми сърдечните ми извинения за всички причинени терзания и неразположения. Бъди здрав.
Честито! Пожелавам още много хубави моменти, отразени в хубави снимки!
Отнесохте се!!!!! Местен конкурс с местно участие. Едва ли е толкова явно разгласен в световен мащаб!! Честито на Здравко!! Човекът бил на подходящото място и е разполагал с нужната информация. И най-вече с нужния уникален кадър! Поздравления!!! Пък това за чужбинско... и унгарското председателство... и посланиции... прочие е "дрън дрън ярина". В посолствата обикновено има посланици. В полето - овчари. Може и тикви... Това няма нищо общо с фотографията. Честито Здравко и много бъдещи успехи!!!!! И все така родата и приятелите да те защитават от българските завистливи попълзновения.
Г-н Стефанов,
дори когато поднасяш поздравления към някого, успяваш да се "изгавриш" с него! Малкото хубави думи, които си казал са потъняли в плявата от злоба и опита за омаловажаване на получената награда!
Но както вчера казах на един друг господин тук: за теб е по-важен принципа: щом успехите не са твои или на твоята "рода", то тогава най-добре е да се "плюе"!!!
Темата отдавна е преминала от дружеския поздрав към Здравко /какватато е била идеята на Аркадия/ към нещо нелицеприятно и нямащо нищо общо с фотографията. Това не ми харесва естествено. И не омаловажавам получената награда. Просто споделям, че средата и географското място в което живеем често определя участниците в местните конкурси. Ние в България, други в Америка, трети в Русия и т.н. Пожелавам участие и награди на всички колеги и в такива конкурси от световен мащаб както на НГ например! Но това е друга тема. Да, думите, които съм използвал са по-остри, за което се извинявам.
zarzavat честито
Колкото до това има ли няма ли фокус нали разбирате че zarzavat не си е журирал сам,те и съдиите пропускат често да свирят за дузпа както и обратното дават за няма нищо,то и Марадона вкара гол с ръка,с ръка ама гол нали........така че важен е крайния резултат а той е че БЪЛГАРИН е спечелил,това от мен.Поздрави!!
Според мен г-н spstefanov не е успял с гаврата си. За да бъде добър и в тази област, така както е перфектен в злобата и завистта си, ще трябва да поработи още. Видно е, че има всичките качества да достигне високото ниво на другите негови силни области - висшата фотография и плюенето на далечни разстояния.
Справедиво е да посоча положителното въздействие, което г-н spstefanov оставя с днешното си извинение.
Поздрави и поздравления от мен!!
Поздрави и от мен, кадърът е великолепен!
Браво! Честито!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола