За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Браво !

Честитоо!Много се радвам за тебе!

Честито! Честито!!!

Поздравления!!

Честито, Здравко!Радвам се за тебе!

Честито и от мен, приятелю! Напълно заслужена награда! Много се радвам за теб! Поздравления от все сърце!
Честито, Здравко! Още една изпълнена мечта.

Честито и от мен!

Благодаря на всички! Много сте мили, радвам се, че вече година споделяме пълнотата, която носи снимането :)
Браво Здравко !!! Отиде , видя и победи !!!
Честито!Пожелавам ти още много успехи!
Поздравления!!!

Поздравления и от мен! Само така!

Честито, Здравко! Радвам се за тебе! Желая ти още повече успехи!
Хей , и умната , приятелче, да не ни забравииииш!!!

Честито, Здравко! Браво на теб!

Ами аз тука има точно няколко авторитетни автора, които несмея да ги поздравя, заради благоприличие ... браво на труженика с кривото рало и правото съветване! Така не се прави !!! ( иначе тук си спретваме изложби всякъкви) ТЪПО!

Възвишеният коментар на smurff провокира бурни реакции от двете страни на Атлантическия океан. На извънредно заседание унгарското правителство взе решение никога повече да не организира изложби и за по-сигурно никога повече да не председателства Европейския съюз. Същевременно държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън закри основаната 1963 г. програма "Изкуство в посолствата". В индивидуален порядък връчилият наградата посланик на Унгария бе обявен за персона нон грата, а главният куратор на Държавния департамент на САЩ беше безцеремонно уволнена.
Нищо не разбрах от горното, а уж съм документирано владеещ български език...

Редактирано от автора , 27.06.2011 17:30:02

Нашият съфорумец има награда от фотоконкурс във Вашингтон. За разлика от него, Вие имате различен възглед и мнение - рядко срещана комбинация. Твърдите, че нямате думи. Не се подценявайте - "ТЪПО", "още по-ТЪПО" са образец на качествена лексика. Относно светкавичния възход тук, очевидно благоприличието Ви спира да не го постигнете и Вие.
Честито и от мен!

Скъпи, SMURFF!
Аз ще ти кажа, че не се прави така! С най-добри чувства съм към теб, но не намирам за редно наш сънародник, да получи отличие зад океана, свързано с европейската общност, награда на доста високо ниво, от гледна точка на представяне на България и да има коментар, като твоя.
Извинявай, гледната точка за мен е една, ние всички сме българи и ако не се радваме на успехите си зад граница, то за никакъв възход не можем да говорим. Защото всичко тръгва от самите нас.
За жалост страната ни достатъчно пъти е в неравностойно положение, защо когато има за какво да се зарадваме и гордеем (не конкретно със Зарзават, а с неговото отличие, като такова), просто не го направим всички?
Да ти кажа честно, аз лично се засегнах от коментара ти (като българка)!
Нека станем по-добри в отношението си към другите!
Снимките, форума и гласовете не са важни!
Важно е какво е вътре в нас!
Поздрави,
Мариана
Аз ще ти кажа, че не се прави така! С най-добри чувства съм към теб, но не намирам за редно наш сънародник, да получи отличие зад океана, свързано с европейската общност, награда на доста високо ниво, от гледна точка на представяне на България и да има коментар, като твоя.
Извинявай, гледната точка за мен е една, ние всички сме българи и ако не се радваме на успехите си зад граница, то за никакъв възход не можем да говорим. Защото всичко тръгва от самите нас.
За жалост страната ни достатъчно пъти е в неравностойно положение, защо когато има за какво да се зарадваме и гордеем (не конкретно със Зарзават, а с неговото отличие, като такова), просто не го направим всички?
Да ти кажа честно, аз лично се засегнах от коментара ти (като българка)!
Нека станем по-добри в отношението си към другите!
Снимките, форума и гласовете не са важни!
Важно е какво е вътре в нас!
Поздрави,
Мариана
Поздравления, много се радвам! Желая ти още много успехи!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!