Популярни снимки за

Всички снимки

Една история която ще ви потресе...

В следващия пост
Лекичко така да ви разкажа кво ни се случи с Венци (Firefighter) днес.
Разхождаме си се с него днес с колата из тракийската низина, в частност района на Калофер-Павел баня. Като изявен „Пейзажист” той изяви голямо желание да снима цъфналата лавандула. Спираме си ние най културно край пътя, и от някъде с мотор се появява някаква непозната, озлобена личност която крещейки, че ще ни убие, с какво право влизаме тук, бла бла бла, разни поздрави на майките ни, размахващ метална палка (на следващата снимка) се запъти към мен.

Запазих хладнокръвие и му посочих къде точно да ме удари.

В момента в който посегна, парирах удара му със сложна хватка от Каратето (имам черен колан трети дан).
Хванах му ръката и .......

му взех палката. Той тръгна да бяга но се оказа, че няма как да ми се измъкне понеже съм по-бърз от него (бях притежател на рекорд 100 метра спринт в казармата)

Е.... Хванах го и почнах....

Страничен удар с крак – „Йоко Гери”.

Шут с коляно – „Хидза Гери”

Съборих го на земята и му нанесох множество удари с юмрук „Каге Цуки”

Изправих го след това да му махна Бонето...

И кво да видя ????

Многоуважавания ни съфорумец Иван Пеев – Gafa……
Зарадвах му се много както и той на мен, извинихме се един на друг, Прегърнахме се

И лудориите започнаха .........

И така накрая, отиваме да направим и филм на тема "Три дена яли, пили, и се веселили" Ще се видим след три дни (живи здрави) ....

Редактирано от автора , 03.07.2011 23:26:17

Идиоти!!!
Весела история:)
Хахахаха посмях се от сърце..
хахаха добре сте го направили евала
Леле...как се вързах в началото
и аз се вързах .. викам си "бре,егати смелия пич .. чак пък показал къде да го удари" :))))
Страхотно
Разплаквам се на всеки щастлив край
кат свидетел на битката ,трябва да отбележа ,че в началото GAF-озо взе връх прилагайки фатката "ВрЪтолет" и развърта ВиПауър кът пръскачка из лозе над цъфналата лавандула

една кола полски туристи спря на шосето до нас ,ужасени - но аз ги успокоих с радостния възглас : "Йесче полске не сгинело !",демек зле е ама ш съ оправи
Яко!
Невероятно но факт! Поздрави на групата!!!!!
Има едно предаване рано сутринта в неделя - " кой е по-по - най " по BTV - то .....е за там сте сладури сладки и тримцата ....[beer]
Ахахахаха много добре поднесено!
Уй-хихихихи
Рядко някой да ме е връзвал така!Съвсем уродясайте в тая Павел Баня без контрол.бре!

Помислих,че след окончателното и безвъзмездно приемане в СВФ на моя милост в събота дружеството е нападнато от тъмни сили...
След Купона Папи олекна пак в Бояна с телеобектива(мамка им на гадовете!)
100м ....Васоооо хи хи хи
Попикахме се от смях с моята
Докторе радвам се че сте се забавлявали...... :) Точно това беше целта !!!
Така трябва да бъде
А къде е пейзажа с цъфналата лавандула

Редактирано от автора , 07.07.2011 19:24:44

Само това знаме не е ок, но...

http://sobstvenbiznes.net/
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола