Темата е отворена за всякакъв жизнерадостен спам. За предпочитане в снимки.

Хубава тема!!!

ааа такалибило айде пускам една ,по правилата

Редактирано от автора , 26.07.2011 10:52:44
Темата е за дупита и сиси, а ти как я оспами с някакви неприятни образувания. Въпреки това няма да та банвам щото си единственния сериозен папарак до момента

Редактирано от автора , 27.07.2011 21:56:55
август бе ,в началото ,значи към паркирам си пожарникарския катер на кея и се запътвам по крайбрежната алея и току пред хотела на стълбичките - хоп едно маце ,само ,пуши и пие вино розе - това розето е много коварно вино - напива бърже и пощуряваш ,и така - щраккк с никоня /пояснявам за COOLежките - без светкавица дан са стресне/

гледам чашите до момето са три ,брех викам си - корава мома ще да е - иска тройка

.. оглеждам се и - фюит ,некой ми подсвирна палаво - гледам една от камериерките ококрила очи в никоня

и ми вика ела бе !!!
викам и - мени малко ма е страх мадам ;-)
ела бе нем та изям !
ела да ни снимаш с колежката... е ако е за снимка ,нали съм ПРО-фи ,нем се дърпам
щраккк ,ама никоня как му щракна затвора ,оргазъм за ухото

я да вида как стана фотото - гледам на прозорчето отзад - леле мамо вък на джамо - нема фокус ,ей това сефте ми се случва ,никон да нема фокус ,това се едно млада булка първескиня капка млеко да нема ...зуумнах е разбрах де е проблема ,фокуса избягал отзад в рекламата на никон

ама то щот рекламата яка - ви ковър йо дисковър - в превод - никон що види и око ш'му завиди

викам и на камериерките - я така малко по бавно една по една - да наточа фокуса

ама на нещо по забележимо кат детайл

фокуса наточих ала от стари папараци бях чул че на дупе най-добре се настройва ДОФ-а

щрак един профил на дупе ...
ама от последните лекции на ГАФ-а знам требе да си е дупето в анфас

оправих и ДОФ-а ,остава белия баланс - гледам другата камериерка с праосмукачка и бял надпис - Опипай Ме ,

трудно е за фокус ,мъка е - малко ситни буквите ала ний никонците за мъка сме родени ,щрак щрак ииии нещо ми се видя много цветно зърно по матрицата

загледах се верно зърно има ама не цветен шум от матрицата ,това си е цицата

а слънцето августовско пече ли пече - настана жега

сега ако някой ш попита хубави камериерки ама що не ги снимах в цял ръст ,ами щот много дългокраки

после и много любопитни

току ако има дадеш повод в обектива се навират

та така пощраках ги малко ,ама те много палави

и щот беше жега и ми се допи бира
им предложих дакат си пия бирата да ми почистат катера

много се умориха девойчетата

а аз доволен ,вместо заплащане им обещах привечер да им направя една по разголена фотосесия с никоня на кея

..... FIN !
Редактирано от автора , 29.07.2011 11:09:04

Е, случва се понякога и да ми обърнат гръб
Ravda_1276.JPG - разглеждане на изображ...
Източник: prikachi.com

но то не е заради НикоН-а......
Редактирано от автора , 28.07.2011 13:16:22

Изпратете лично съобщение | Добавете към вашите контакти
Дата: 29.07.2011 00:07 Отговори
Венци-Файтър, и викаш всичката тази хубост си я нащракал с Д 700, а? "
Ванка ,тъй амчи как

то на всяка снимка по горе има екзиф - пише си :
Автор-В.Гълъбов ,дата 4 август 2010 ,заснето 18.30 часа,камера Никон Д700 ,скорост ,бленда и фок. дължина и т н

така че пускай в базара тия пентакси дет си ги сбрал на половин цена ,Стефанов ще ги лапне кат куцо пиле домат и взимай некой убаво стъкло за Д700 ,време е да влезеш в А-група

Редактирано от автора , 30.07.2011 23:02:47